Понятно, хороши конечно, буду знать про эти нюансы
Хотя там их еще наверное множество.
Я вот как-то именно эти кассеты Thats серьезно не изучал. Нужно будет изучить линейку и цены, что почем.
Так же как и ТДК Ма-хг Фермо и Thats EM-X (eur) - тот что слева на фото.
Тот что справа, нормальный, то есть почти не пахнет.
----
Кстати, нормал и хром
Thats PeHa I
Thats Pe-Ha II
Japan domectic market 1988
со мной уже 30лет как минимум!))
Купил запечатанные в студии звукозаписи. Случайно.
Більше десятка тріад і зетс є в колекції з відбірковими записами з ексклюзивних вінілів здебільшого 60-70років Практично всі записані на 700zxl . Таку плівку беріг тільки для вибраних копій з вінілу . Залишились тільки такі дві і ще повинні десь бути одна дві тріад
Зетси і тріади як правило з приміткою CD , значить вони кінця 80-х початок 90-х років виготовлення , і до речі в ті часи for cd було модно , коли написано
Якщо дизайн , якість матеріалів, то для мене лідер касета tdk ma xg , такого плану , в старших ,корпус не такий «солідний».Навіть взяти її в руку, стає зразу все зрозуміло , що над нею працювали, а за плівку це також всім відомо . Саме цікаво, що їх випуск був на початку 90-х , коли економія стала важливою складовою і попит також .
(28-04-2023 23:04)HighBias писал(а): ТДК Фермо = деньги на ветер
Крутизна её, достигнута не совсем честным путем
Попутно, запашок от неё, отвратительный..
Некоторые экземпляры сохраняют стойкое амбре, даже спустя 12 лет после распечатывания.
Но об этом стараются не распространяться
Какой лютейший бред...
Впрочем, от автора перлов:"я писал на натурхром Basf +7 (или сколько там)" иного быть и не может.