Аудиофильский взгляд на политику
Автор Сообщение
Alex Kay Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 11:25
Я, конечно, голосовал на прошлых выборах за свободу Biggrin, просто потому что другие совсем уж опротивели, но ни Тягнибок, ни его партия по настоящему не тянут на роль национально-правой оппозиции. 99% - действительно казачки. Появись где-то с год назад сильная и богатая партия с харизматическим лидером в этом секторе, на этом поле - думаю, что % 25-30 электората они бы подняли на выборах. Но эти проценты забирают сейчас Ющ и Юля, поэтому и идет возня по недопущению возникновения реальной правой силы с нац. уклоном. ИМХО
Достала уже политика новостей не смотрю уже пару лет, а вишь, полностью не отпускает. Biggrin
Найти все сообщения

VST14 Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 11:38
Слушайте... странное дело - у ког-нибудь есть знакомые психотерапевты? У меня знакомая закончила мед. университет со вторым - психотерапевт. С ней смотрели телик - реально беспокоят глаза Тягнибока... Вам Черновецкого мало? Хочеться че т остренького? Мало спокойствия?
Найти все сообщения

spk Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 11:42
Історичні паралелі:
розбрат серед нащадків Ярослава-татарська навала - руїна - Гетьманщина
розбрат серед старшини після Богдана - занепад та поділ по берегах Дніпра - кріпацтво
розбрат всередені Центр. Ради - Директорія - Скоропадський - нове кріпацтво

Український парадокс: завжди народне піднесення на суто демократичних засадах породжувало автократичне управління. Завжди над Ненькою лунали дзвони розбрату. Завжди ми не могли собі ради дати. Невже ми й досі лишаємось "тупими грічкосіями"? - це я вранці в дзеркало подивився.

Capitalism will gladly sell the rope used to hang itself
Найти все сообщения

VST14 Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 11:49
+100! История всегда идет по спирали - знают все. Зная историю собственной страны можно спрогнозировать последствия... Тока че т оно все повторяеться и повторяеться Улыбка
Найти все сообщения

yur Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 11:56
- Ты куда идешь, страна?
- Я иду тихонько на...
- На работу? На ученье?
- Просто "на", без уточненья...
Найти все сообщения

VladimirNB Не на форуме
Специалист

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 17:27
(05-03-2009 11:56)yur link писал(а):- Ты куда идешь, страна?
- Я иду тихонько на...
- На работу? На ученье?
- Просто \"на\", без уточненья...
Happy0144
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 17:50
(05-03-2009 06:06)Glib link писал(а):Вова, я не хочу тикати пальцями і називати особистості, але не є таємницею, що у передвиборчих кампаніях є дуже багато різних технологій. При багатопартійній системі дуже дієвою є гра на полі суперника, причому гра чужими руками. Припустимо, грає Динамо зі Спартаком. І тут тренер Динамо починає випускати на поле додаткових гравців, причому у червоних майках. Більше 10 гравців у червоних майках на полі бути не може, отже деяким справжнім \"спартаківцям\" місця на полі не буде.
Так би йому я судилося, бо хто ж \"Спартак\" любить. Але тренер \"Спартака\" у відповідь випускає гравців у синіх майках, і вже немає місця на полі для всіх динамівців...
Гліб, я не сперечаюсь про технології гри чужими руками. Тільки, як на мене, на нашому політичному полі співвідношення гравців, десь, 21 проти 1-го, і то, цей один нещасний вратарь не конкретна особа, а образ вєсьма собіратєльний. (Вибач за дещо «партійну риторику», але якщо за даними останнього перепису 78,8 % називають себе українцями, то в парламенті визнають себе такими 36 чи процентів, чи шт. не пам’ятаю) Але справа не в етнічній приналежності депутатів, а в їхній орієнтації. (Еж он колись Литовці нами правили і – нормально!!! :trueУлыбка Бо ті, із них, що належать до представників титульної нації теж орієнтовані вєсьма ізвращонно і при чому пасівно. Ну от вчора Яворівський на 5-му: «відміна перевиборів на Тернопільщині, це така дрібничка…» Ну ладно – ще в 1986-му чисто донецький парень Василь Стус у концтаборі (куди його запер всім відомий адвокат, що нині є кумом царька і одночасно консультантом майбутньої цариці) писав: «Культ бездарних Яворівських – їхній час, їхня пора»…
…Про те шо «відбирає голоси» і є «проектом «ворожого» табору», «фінансується олігархами» я звісно в курсі. Biggrin
А якщо серйозно, то маю сильні підозри що, це поки що, єдина ідеологічна партія яка тримається не на культі лідера і не на олігархічному баблі. Сама ідеологія може або подобатись, або ні, це вже діло таке…
Для мене одним із привабливим є ну, наприклад це:
«…за державним устроєм Україна має унітарною державою без федерацій і автономій , за формою правління президентською республікою (коли Президент одночасно є Главою виконавчою влади, тобто прем`єр міністром, парламент має бути скорочений до 300 осіб і обиратися за пропорційною системою за відкритими списками (коли в бюлетні, окрім назви партії є прізвище кандидата від цієї партії, який у випадку перемоги партії на виборах стає депутатом по конкретній території). Місцеві судді мають обиратися народом, за неправомірні рішення суддів та депутатів вони мають відповідати власним майном. Місцеві бюджети мають формуватися знизу доверху. На Всеукраїнському референдумі має бути ухвалений закон про прозору і просту процедуру відкликання Президента, депутатів і суддів…»
Є й таке що не подобається, особливо в поведінці деяких. Але останнім часом ніби як відчувається робота над помилками…
Найти все сообщения

veterok Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 17:58
(05-03-2009 17:50)IZ SELA link писал(а):«…за державним устроєм Україна має унітарною державою без федерацій і автономій , за формою правління президентською республікою (коли Президент одночасно є Главою виконавчою влади, тобто прем`єр міністром, парламент має бути скорочений до 300 осіб і обиратися за пропорційною системою за відкритими списками (коли в бюлетні, окрім назви партії є прізвище кандидата від цієї партії, який у випадку перемоги партії на виборах стає депутатом по конкретній території). Місцеві судді мають обиратися народом, за неправомірні рішення суддів та депутатів вони мають відповідати власним майном. Місцеві бюджети мають формуватися знизу доверху. На Всеукраїнському референдумі має бути ухвалений закон про прозору і просту процедуру відкликання Президента, депутатів і суддів…»
Вы представляете какой будет бардак? Постоянные отзывы, отмены, обжалования! В нашей стране такие законы работать не будут. По крайней мере в ближайшем будующем.

Каждый слышит то, что может, слушает то, на что хватило денег, разглагольствует на сколько хватает длины извилин.(С)
Найти все сообщения

stas695 Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 18:18
dateline= писал(а):А якщо серйозно, то маю сильні підозри що, це поки що, єдина ідеологічна партія яка тримається не на культі лідера і не на олігархічному баблі. Сама ідеологія може або подобатись, або ні, це вже діло таке…
А як-же коммуняки?Wink
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 18:24
(05-03-2009 11:25)Alexka link писал(а):Я, конечно, голосовал на прошлых выборах за свободу Biggrin, просто потому что другие совсем уж опротивели, но ни Тягнибок, ни его партия по настоящему не тянут на роль национально-правой оппозиции. 99% - действительно казачки. Появись где-то с год назад сильная и богатая партия с харизматическим лидером в этом секторе, на этом поле - думаю, что % 25-30 электората они бы подняли на выборах. Но эти проценты забирают сейчас Ющ и Юля, поэтому и идет возня по недопущению возникновения реальной правой силы с нац. уклоном. ИМХО
Достала уже политика новостей не смотрю уже пару лет, а вишь, полностью не отпускает. Biggrin
Я, звичайно, теж і в 2008, і в 2007, і в 2006 не зміг згвалтувати свою свідомість на стільки аби віддати свій голос тим, що в 2004-му нає... мене, на моїх самих святих почуттях.
Олексію, якщо чекати що якийсь багатий добрий дядя оганізує нам партію, то він її ж плодами й скористається. З приводу 25-30% - приклад Тернопільщини якраз таке й демонструє...
...Шось і мне дістала за ці пару днів політика. Пока років з півтора нічого не дивився і не слухав почувався здоровішим! Biggrin
(05-03-2009 17:58)veterok link писал(а):[quote author=IZ SELA link=topic=2496.msg168980#msg168980 date=1236264617]

«…за державним устроєм Україна має унітарною державою без федерацій і автономій , за формою правління президентською республікою (коли Президент одночасно є Главою виконавчою влади, тобто прем`єр міністром, парламент має бути скорочений до 300 осіб і обиратися за пропорційною системою за відкритими списками (коли в бюлетні, окрім назви партії є прізвище кандидата від цієї партії, який у випадку перемоги партії на виборах стає депутатом по конкретній території). Місцеві судді мають обиратися народом, за неправомірні рішення суддів та депутатів вони мають відповідати власним майном. Місцеві бюджети мають формуватися знизу доверху. На Всеукраїнському референдумі має бути ухвалений закон про прозору і просту процедуру відкликання Президента, депутатів і суддів…»
Вы представляете какой будет бардак? Постоянные отзывы, отмены, обжалования! В нашей стране такие законы работать не будут. По крайней мере в ближайшем будующем.
[/quote]
А на шо представлять бардак, він і зараз очевидний! Biggrin Наш терплячий народ особливо колотить не схильний, але механізми, що апробовані в Європі нехай будуть, про всяк випадок. Щоб не повадно було, ібо безнаказаность породжує рецедів.Wink
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 18:41
(05-03-2009 18:18)stas695 link писал(а):
Цитата:А якщо серйозно, то маю сильні підозри що, це поки що, єдина ідеологічна партія яка тримається не на культі лідера і не на олігархічному баблі. Сама ідеологія може або подобатись, або ні, це вже діло таке
А як-же коммуняки?Wink
Правильно! Biggrin Написав їх, а тоді рука дрогнула і стерла. Комуняки зараз тупо отримують бабло за нажатіє кнопки(от мєстних), і по селах засипають кожну хату своїми пропагандістскімі газетами (от загранічних). Короче комунсти є, були і будуть, а мо, дай бог, і повиздихують! Grin
Всьо! Я сматуюсь от сюда! Shocked
Найти все сообщения

spk Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 18:44
Володя, запропонований державний устрій в теперешній час притаманий виключно азійським країнам. Більш того, це абсолютно не відповідає нашім традиціям. Жодним чином не допоможе, хіба що навпаки. Я вважаю, що Україна повинна бути конфедерацією поділеною на майже цілком автономні землі - полки - кантони - як завгодно. Абсолютно всі рішення окрім функціонування загальнодержавних органів, армії, Конст. чи Вищого Суду та забезпечення обігу національної грош. одиниці тощо повинні прийматись Земельними Радами-Парламентами, а краще навіть шляхом референдумів. Тільки таким чином побудуємо Європу в себе вдома: ефективно керувати 46 міл громадян України з Києва неможливо (окрема тема). До речі, це повністю відповідає укр. ментальності та змусить кожного члена громади відповідати за свої рішення.

Capitalism will gladly sell the rope used to hang itself
Найти все сообщения

AleksR Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 18:51
(05-03-2009 18:44)spk link писал(а):Володя, запропонований державний устрій в теперешній час притаманий виключно азійським країнам. Більш того, це абсолютно не відповідає нашім традиціям. Жодним чином не допоможе, хіба що навпаки. Я вважаю, що Україна повинна бути конфедерацією поділеною на майже цілком автономні землі - полки - кантони - як завгодно. Абсолютно всі рішення окрім функціонування загальнодержавних органів, армії, Конст. чи Вищого Суду та забезпечення обігу національної грош. одиниці тощо повинні прийматись Земельними Радами-Парламентами, а краще навіть шляхом референдумів. Тільки таким чином побудуємо Європу в себе вдома: ефективно керувати 46 міл громадян України з Києва неможливо (окрема тема). До речі, це повністю відповідає укр. ментальності та змусить кожного члена громади відповідати за свої рішення.
Такi промови легко говорити мешканцю Киiва. Biggrin А нас у Криму ви залишите комуно-росiйской владi? Sad
Найти все сообщения

stas695 Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 18:53
так осталось татар одеть в вышиванки Улыбка,и всё на острове Крым устроиться! Biggrin
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 18:54
(05-03-2009 18:51)AleksR link писал(а):[quote author=spk link=topic=2496.msg169007#msg169007 date=1236267852]
Володя, запропонований державний устрій в теперешній час притаманий виключно азійським країнам. Більш того, це абсолютно не відповідає нашім традиціям. Жодним чином не допоможе, хіба що навпаки. Я вважаю, що Україна повинна бути конфедерацією поділеною на майже цілком автономні землі - полки - кантони - як завгодно. Абсолютно всі рішення окрім функціонування загальнодержавних органів, армії, Конст. чи Вищого Суду та забезпечення обігу національної грош. одиниці тощо повинні прийматись Земельними Радами-Парламентами, а краще навіть шляхом референдумів. Тільки таким чином побудуємо Європу в себе вдома: ефективно керувати 46 міл громадян України з Києва неможливо (окрема тема). До речі, це повністю відповідає укр. ментальності та змусить кожного члена громади відповідати за свої рішення.
Такi промови легко говорити мешканцю Киiва. Biggrin А нас у Криму ви залишите комуно-росiйской владi? Sad
[/quote]
Biggrin

- Не надо лишать кузена Бенедикта невинных удовольствий, столь естественных в его возрасте...
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 18:56
(05-03-2009 18:44)spk link писал(а):Володя, запропонований державний устрій в теперешній час притаманий виключно азійським країнам. Більш того, це абсолютно не відповідає нашім традиціям. Жодним чином не допоможе, хіба що навпаки. Я вважаю, що Україна повинна бути конфедерацією поділеною на майже цілком автономні землі - полки - кантони - як завгодно. Абсолютно всі рішення окрім функціонування загальнодержавних органів, армії, Конст. чи Вищого Суду та забезпечення обігу національної грош. одиниці тощо повинні прийматись Земельними Радами-Парламентами, а краще навіть шляхом референдумів. Тільки таким чином побудуємо Європу в себе вдома: ефективно керувати 46 міл громадян України з Києва неможливо (окрема тема). До речі, це повністю відповідає укр. ментальності та змусить кожного члена громади відповідати за свої рішення.
Сергій, це ж я навів тільки уривок... Президент і він же керівник уряду, що було з кого спитать як в давнину питали з одного гетьмана. "На горі" визначають тільки напряки держаної орієнтації, а вся господарська діяльнисть - на місцях. Там же написано: бюджет з низу до гори...
Сергій, вибачай, за сумбур - треба бігти гроші зароблять, бо вже шеф виганяє з роботи, або лішає зарплти... Biggrin
Найти все сообщения

AleksR Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 19:01
(05-03-2009 18:53)stas695 link писал(а):так осталось татар одеть в вышиванки Улыбка,и всё на острове Крым устроиться! Biggrin
Татари - це "правiльниэ" украiнцi Biggrin, буде потрiбно , так вони не тiльки вишиванки , вони й эрмолкi вдягнуть. Biggrin
Найти все сообщения

stas695 Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 19:06
http://www.regnum.ru/news/1133799.html во блин- зомби Evilgrin0041собрался возвращаться!а чё, в нынешнем бардаке-шанс есть Shocked!
(Отредактировал 05-03-2009 в 19:08 stas695.)
Найти все сообщения

Ziggy N. Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 19:53
(05-03-2009 01:01)spk link писал(а):І чому вони мають зненацька вискочити саме навесні як Пилип з конопель?
Просто почнуть піар-кампанію. Вичікують апофігеозу політичної кризи :-) Чи вам нагадати як нині існуючі на "олімп" повилазили?
От "ЄЦ" дуже довго планувався і проектувався, але виліз у непідходящий момент - і дзуськи!

(05-03-2009 01:01)spk link писал(а):Честно кажучи, натяк на нову раптово зібрану серьозно-пацанську партію в Україні у мене викликає саме саркастичну посмішку.
У мене також, але намагання існуючих парламентських збродищ (окрім литвинівців, але вони у меншині) гратися в політику і видаватися політиками у мене викликає просто істерику.
Та й не йдеться про нові проекти - ці всі сили (окрім яценюківців) вже зареєстровані відносно давно.
Окрім того, ще можливе об`єднання та перерозподіл, ітп.

Absolute positive!
Найти все сообщения

igorlevva Не на форуме
Ветеран

Re: Аудиофильский взгляд на политику / 05-03-2009 20:57
А вообще-то, как я думаю Украине нужна не конфедерация (у нас это прямой путь к гражданской войне), а Адольф Виссарионович Пиночет!
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS