Доброго дня колеги
Ось, нарешті..... переветравивши купу музичного матеріалу після модернізації "НейтріноЦАПи", і деяких змін в налаштуванні АС, отримав дуже цікавий звук системи в цілому.
І це призвело до зміни мого відношення до її розвитку.
Те що я раніше хотів почути, я вже почув, але як виявилось, буває ще краще , і зараз вже не знаю, куди приведе мене ця хвиляста стежка
Всім доброго настрою
Доброго вечора
Приїздили сьогодні вранці Максим з Сергієм, зі свіжими "вухами"
В прцесі, трохи корегували налаштування, ті моменти, які не зовсім нам сподобались, за загальною згодою.
Хотів написати більше... але лінь напала, вибачте
Тільки одне фото:
(14-08-2016 19:44)oleg2566 писал(а): .... В прцесі, трохи корегували налаштування, ті моменти, які не зовсім нам сподобались, за загальною згодою. ....
Та що там коректували?
Більше шукали до чого причепитися! І знайшли, до акустичних властивостей кімнати. А це вже справа сімейна.
До системи і її налаштування, на сьогодні, питань нема!
Добре грає.
(14-08-2016 21:50)artshop писал(а): ...удивительный удифил, без системы и ушей...
Вот что интересно. Быть лжецом - это образ жизни, или следствие уязвленного самолюбия?
Впрочем, по событиям со Спиридоном, с кабелями НБС это все-таки образ жизни.
(14-08-2016 21:51)oleg2566 писал(а): Для мене вже нейтральний відгук, як "манна небесна"
Доброго вечора
Перелопатив останнім часом багато інформації про трансформаторні, та автотрансформаторні регулятори гучності. Навіть індуктивність під потреби вирахував та кількісь виводів
Ось і замислився, краще самому зробити, чи купити.
Разом з лямпочкою повинен вийти значний крок вперед. Які думки має з цього питання форум? (прошу в гуглу не направляти )
Хороший трансформаторный монорегулятор стОит больше 200 долларов.
А ... не очень хороший - он тебе нужен? Fostex R100
Думаю, что другие фирменные имеют тот же порядок цен.
Косте квадрокоту мотал какой-то молдавнин, он писал об этом, но тоже нифига не за дешево.
Поэтому тебе решать
(17-08-2016 08:50)yuri_kov писал(а): Кажись вот темка
Так, дякую Юра, я вже прочитав, та відновив у пям"яті.
Але відповіді так і не знайшов на жаль.
Але все одно буду пробувати з часом.
Головне знайти "правильний" магнітопровод, а далі діло техніки.
Доброго вечора колеги
Сьогодні мене відвідав Павел (Pol) на форумі
Надіюсь, я передав багато свого досвіду, давненько не було такого "щільного допиту"
Дякую за приємне спілкування
Доброго дня колеги
Якось писав, що модерізував свій DAC, але на цьому не скінчилось , прийшлося це зробити ще три рази, поки досяг, того звуку що хотів, за допомогою комбінації провідників Юри "Sound-YP", та Сергія "Вадимыч".
Властивості обох я вже знав давно, але ту єдину комбінацію треба було знайти ще раз.
В результаті я зберіг той чудовий бас, котрий існував раніш, і який я ледь не втратив, та помітно покращив середину, а найголовніше.... верх звукового діапазону.
Не давало покою, що низ і верх не однакової якості
Сталася ще одна зміна в АС... заміна клем провідників до Кліпша та твітера з комплекта Power Inlet R Ояда.
Кілька фото.....