Hi-Fi Stereo на видеомагнитофоне. Кто-нибудь это изучал ?
|
Автор |
Сообщение |
moeller
Ветеран

|
RE: Hi-Fi Stereo на видеомагнитофоне. Кто-нибудь это изучал ? / 13-06-2022 21:35

Тепер,що стосовно теми про аудіо на VHS. Декілька років тому купив такий красивий апарат, недорого.Я прихильник аналогового звуку, мав в наявності всі формати , включно елкасет. Бракувало до повного,щастя hi-fi на відеомагнітофоні .Хотів зрівняти запис колесника 2 track, з цим апаратом,але чомусь не судилося ,може якось при нагоді попробую, тим більше нові vhs касети придбав.
Що інтерес но,що продавець мав декілька нових в коробках таких рекордерів(вони я так зрозумів розроблялись для масових копій відеокасет), може і помиляюсь, тоді поправте.Цей продавець встановлював на них індикатори,видно на фото, і підключав регулятори для рівня запису.Все налаштовував,показував відео роботи ,провірку запису ,після відправляв покупцеві.
Що можете сказати про цю модель,які враження? Не пам’ятаю,хто ,але мені цього продавця порекомендували,і зазначили,що в цього рекордера дуже хороший звук.
(Отредактировал 14-06-2022 в 08:44 #1.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Hi-Fi Stereo на видеомагнитофоне. Кто-нибудь это изучал ? - moeller - 13-06-2022 21:35
|
Пользователи просматривают эту тему: webmoon, 1 Гость(ей)
|

|