Hi-Fi Stereo на видеомагнитофоне. Кто-нибудь это изучал ?
|
Автор |
Сообщение |
Андрій Соколов
Ветеран

|
RE: Hi-Fi Stereo на видеомагнитофоне. Кто-нибудь это изучал ? / 01-11-2019 14:56
(31-10-2019 22:06)Джон До писал(а): Ох, ну як же з вами тяжко. Я ж вам відповів. Для звуку гарних було декілька відеомагнітофонів. Усі вони були зроблені наприкінці 80-х-початку 90-х. Комбо - це відстій взагалі. Подивится цю ленту с самого початку, перші 5-10 сторінок. Там у коментах вказано які відеомагнітофони були гарні для звуку. Ну, не пересказывать же в самом деле всё это опять по второму разу, даже по третьему и четвертому... Каждый новый участник заходит и задаёт одни и те же вопросы. Ну, не ленитесь внимательно всё почитать! Тут спецы по этому вопросу всё расжевали и даже в рот положили. Я же смог прочитать все 120 с лишним страниц и вы сможете...))))))
))) Почитав з десяток сторінок))) Якраз на них і стверджується, що є відеомагнітофони без АРУЗ, називаються моделі таких апаратів. Тому читання всього, лише заплутує тему))). АРУЗ , це не моя тема, але наводжу, як приклад вашої дискусії. Про комбо апарати так і не дійшов хід, хоча розумію, що комбо - це спрощення, аля мильниця, як і у іншій апаратурі.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Hi-Fi Stereo на видеомагнитофоне. Кто-нибудь это изучал ? - Андрій Соколов - 01-11-2019 14:56
|
Пользователи просматривают эту тему: 6 Гость(ей)
|

|