маленькая акустика умеет играть тихо
Автор Сообщение
Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: маленькая акустика умеет играть тихо / 04-06-2004 14:07
Спасибо, найду.

Негры.....не поют на украинском...:)

(моб). 8-044-3610012, 8-068-1990004, Виталий
Найти все сообщения

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Олесь Романюк) / 04-06-2004 14:42
якщо говорити про то шо вони не співають по українськи то терція теж не співає по укр... тобто іхня мова дуже прісна . несмачнасмачна українська мова то Мертвий Півень. Тартак .Марічка Бурмака. Брати Гадюкіни Таліта Кум й навіть Юлія Лорд.
Але щоб то відчути мабуть треба бути носієм мови.

Yaroslaw Не на форуме
Ветеран

Re: маленькая акустика умеет играть тихо / 04-06-2004 14:53
> Тартак - динамічно, весело але РЕП...
> Марічка Бурмака - дійсно високе мистецтво...
> Брати Гадюкіни - класика українського року
> Таліта Кум й навіть Юлія Лорд - сучасно але шоб дуже чіпляло...
Сміливо можна ставити в цей ряд і пікардійців, хоча можливо мова їхня більш схожа на полтавський діалект (що є взірцем).
В плані смачного західного діалекту хотілося б навести Кузьму зі Скрябіна... Смачний східний діалект у Скрипки....

IMHO
Найти все сообщения

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: маленькая акустика умеет играть тихо / 04-06-2004 15:04
Олесь, вкусы разные. На мой вкус, между теми группами, что вы перечислили и Пикардийцами лежит целая пропасть, которая отделяет любительское ремесляничество от искусства. Думаю, если бы не были жителем Львова, вы смогли бы посмотреть на это не так предвзято. Я не борец за чистоту текста...у классных исполнителей часто еще есть музыка...есть органичность и лиризм...выражение и экспрессия...профессионализм и мастерство...Без этого у музыки не души. Это только мое мнение.

Найти все сообщения

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Олесь Романюк) / 04-06-2004 15:52
я про це й говорю - шо в пікардійців нема ні тексту ні майстерності ні смаку, а експресією там й не пахне-лиса "западенська" коньюктура - шукають шось що малоб достукатис до серця західного українця але дууже вже примітивно ... а про мову власне й деться шо вона в них стерильна мертва й вихолощена.
якщо вже слухати щось що перетендує на якість в тому жанрі то нехай то будуть негри . той же Таке6... а ви ж говорите що ціннысть пікардыйців к тому щопі співають украінською- а виходить шо ціннісь та у них зовсім нецікава... є одна київська команда -непригадую назви - працюють в тому ж руслі - дійсно достойно й непопсово- хоча їхні речі не такі популярні алеж не в популярності справа ...Рукі ввєрх все одно популярніші :)).

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Олесь Романюк) / 04-06-2004 16:07
у Кузьми специфічний діалект - він такий західнопацанячий - доволі неприємне явище - цей діалект тепер витіснив зі Львова ту львівську мову про яку я говорю... То дуже яскраво можна побачити на прикладі львівських фмстанцій. Раніше на початку їх створення там були чудові колоритні діджеї які вміли думати жартувати й вміли розмовляти. Проте їх швидко повиганяли - надто вже вони були вільнодумними й понаприймали тупуватих балаболів які чемно слухають начальство. Одним словом шкода мені Львова - Така субкультура пропадає!!! Ше одним прикладом є Реклама львівського пива -її знімають в києві й львівянам її бачити просто якось бридко. То шось таке як картонний торт - фальшивка - підміна.

Скрипка то скоріше не східний а волинський діалект

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Богданыч) / 04-06-2004 16:07
Честно говоря, когда я слушаю Take 6, Пикардийцев, Man Sound, Bobby McFerrin & Co, грузинское многолосье, etc, я не вникаю в тексты - я наслаждаюсь гармонией.

А за текстами я иду к Шевчуку, Чигракову либо Кинчеву ;)

Yaroslaw Не на форуме
Ветеран

Re: маленькая акустика умеет играть тихо / 04-06-2004 16:08
Як для рокера-радикала - пікардійці звісно дещо припопсовані, але не більше того ж Вакарчука. Кожен вирішуе на свій розсуд - вживати чи ні, але продукт якісний, хочемо ми того чи ні...
Найти все сообщения

Yaroslaw Не на форуме
Ветеран

Re: маленькая акустика умеет играть тихо / 04-06-2004 16:10
> А за текстами я иду к Шевчуку, Чигракову либо
> Кинчеву ;)

Ну хоть одна родственная душа!:))))
Найти все сообщения

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Олесь Романюк) / 04-06-2004 16:21
ну ми говоимо про українські тексти наразі бо за текстами можна й до стінга піти
тому я називав Бурмаку - в неї чудові тексти й Півнів й Гадів

ну а що пікардійці то рівень вакарчука - я згоден -там їм й місце

я далеко не радикальний рокер радикакальність моя тримається лесь біля міка джагера але я можу селін діон послухати з приємністю й ірину білик й реггі різноманітне й асідджаз

про києвську групу -то Менсаунд-класно!

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( НОРМА) / 04-06-2004 16:28
Олесю Романюку.

Не зустрічали у Львові записи вже не існуючого тернопільського гурту "Ніч Лава-Блюз" ?

Дуже подобається ця команда, але в Києві скільки не питаю, кажуть були на касетах, а зараз нема. Прикро, хоча б на якому носії (компакт диск або касета) знайти.

Сергій.

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: маленькая акустика умеет играть тихо / 04-06-2004 16:32
а ви ж говорите що
> ціннысть пікардыйців к тому щопі співають
> украінською-

Я такого не говорил. Вернее, говорил, но с улыбкой. Повышенная серьезность помешала вам уловить истинный смысловой оттенок. :)

а виходить шо ціннісь та у них
> зовсім нецікава... є одна київська команда
> -непригадую назви - працюють в тому ж руслі -
> дійсно достойно й непопсово- хоча їхні речі не
> такі популярні алеж не в популярності справа
> ...Рукі ввєрх все одно популярніші :)).

Я знаю о ком вы говорите. О Мэнсаунде. И знаком с их творчеством. Отдаю им должное, но это совсем другой жанр. Олесь, не нужно мешать в кучу всех, кто использует многоголосье. Тем более негров. :) В жанре пикардийцев в Украине никто не работает. Во всяком случае я большк никого не знаю из достойных внимания. Они вам не нравятся я это понял. Но это не повод обесценивать их творчество. Вам просто не пошло. Я повторюсь, знаю ваших земляков, которые их уважают и ценят, некоторые даже знают лично.

Найти все сообщения

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Олесь Романюк) / 04-06-2004 16:41
у львові знати когось особисто дуже запросто - я знаю особисто добру половину музик....
а не могли б ви мені пояснити чим відрізняються жанри менсаунду й терції?

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Олесь Романюк) / 04-06-2004 16:46
зрештою яка терція які пікардійці... я колонки купити хочу собі
:) й так шоб недорого... аби жінка з хати не вигнала разом з ними

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( VictorNV) / 05-06-2004 00:49
пусть никто не обижается, если можно, выскажу своё мнение. возможно покажется излишне грубым.

практически все вышеперечисленные - музыканты среднего и ниже уровня. очень напоминает "русский чудорок", только с украинским оттенком. никогда не любил совковую социально-направленную музыку, т.к. там музыки-то как таковой и нет вовсе, а только тексты, прикрывающие полную музыкальную бездарность. так я лучше книжечку со стихами открою, чтобы рака ушей не случилось...

а вот терция - на голову выше в профессиональном плане, даже сравнивать смешно.

всё ИМХО.

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( VictorNV) / 05-06-2004 01:13
извиняюсь за описку. вместо:

> практически все вышеперечисленные

нужно читать "многие из нижеперечисленных".

Vitos Не на форуме
Ветеран

Re: маленькая акустика умеет играть тихо / 05-06-2004 01:42

> ...а вот терция - на голову выше в
> профессиональном плане, даже сравнивать
> смешно.всё ИМХО.

Ну, скажем, Мэнсаунд ничуть не менее профессиональны, если не более. Просто, опять-таки, противопоставлять их нельзя.

Олесь, а "недорого" это сколько?

ЗЫ Во Львов поездка сорвалась в этот раз...

Найти все сообщения

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Олесь Романюк) / 05-06-2004 11:37
недорого - это дешевле стиральной машины чтоб

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( VictorNV) / 05-06-2004 14:41
> Ну, скажем, Мэнсаунд ничуть не менее
> профессиональны, если не более.

я же не про них писал, а про перечисленные в сообщении Олеся:

>Мертвий Півень. Тартак .Марічка Бурмака. Брати Гадюкіни
>Таліта Кум й навіть Юлія Лорд.

Guest
Гость

Re: маленькая акустика умеет играть тихо ( Олесь Романюк) / 05-06-2004 15:14
чи варта пробувати вибирати щось серед
Tannoy Mercury MX2
Wd8.1 (грали вони не дуже паскудно)
mission m70/m30/m50 грають ті мішки затиснуто але кажуть шо їх тре місяць "прогріти"( в духовці чи що ? :-) ) й затиснутість зникне... може брешуть?, бо вже Mission 772 тої затиснутості не мали ну але й коштували в2 рази дорожче. а вже які красіві!!!

ше бачив за ці ж грошики інфінфті альфа (правда не слухав)
Продавці які товсе продаєте - що скажете?

чи ото краще не валяти дурня а піти й замовити собі за ці купійки
в Львівському інституті побутової акустики у Кості. у нього ж можна за100 долярів старенький Нед забрати...
й слухати собі Мертвих півнів.

Він правда то зробить з чеського динаміка альфард й пищальки AR(вроді файні) але може світла голова й умілі руки зможуть зробити щось краще аніж пропонують низькобюджетні бренди.

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS