А что сейчас читает меломан/удифил?
|
Автор |
Сообщение |
yur
Ветеран

|
Re: А что сейчас читает меломан/удифил? / 29-11-2008 15:22
(29-11-2008 14:28)kennist link писал(а):[quote author=yur link=topic=7119.msg137296#msg137296 date=1227862163]
У меня пробелы более серъезные.Потому читаю Талмуд,всего есть 8 томов,добрался вот до второго.
Паралле льно еще несколько книжек растыканы в разных комнатах,такая вот привычка - читать несколько книг... Талмуд в переводе? Если да, то на какой зык?
[/quote]
Да,на русском,8 томов,перевод Переферковича,1906г,репринт.Это т.н."Вавилонский Талмуд".Заказывал в Москве,там издательство.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
kennist
Старожил

|
Re: А что сейчас читает меломан/удифил? / 29-11-2008 15:49
(29-11-2008 15:22)yur link писал(а):[quote author=kennist link=topic=7119.msg137707#msg137707 date=1227958096]
[quote author=yur link=topic=7119.msg137296#msg137296 date=1227862163]
У меня пробелы более серъезные.Потому читаю Талмуд,всего есть 8 томов,добрался вот до второго.
Паралле льно еще несколько книжек растыканы в разных комнатах,такая вот привычка - читать несколько книг... Талмуд в переводе? Если да, то на какой зык?
[/quote]
Да,на русском,8 томов,перевод Переферковича,1906г,репринт.Это т.н."Вавилонский Талмуд".Заказывал в Москве,там издательство.
[/quote]
Да, понял. Мне когда-то попадался, только, кажется в 7ми томах.
|
|
|
|
|
Александр Карелин
Ветеран

|
Re: А что сейчас читает меломан/удифил? / 29-11-2008 00:52
"Порицания достойны родители, не желающие воспитывать своих детей в строгих правилах. Прежде всего они строят свои надежды, как и все прочее, на честолюбии. Затем, торопясь скорее достичь желаемого, гонят недоучек на форум, и красноречие, которое, по их собственному признанию, стоит выше всего на свете, отдается в руки молокососов." Петроний
|
|
|
|
|
spk
Ветеран

|
Re: А что сейчас читает меломан/удифил? / 29-11-2008 00:10
(28-11-2008 22:54)yur link писал(а):[quote author=Александр Карелин link=topic=7119.msg137571#msg137571 date=1227901587]
читаю много электронных книжек в последний год на Sony PRS-505 Вот чего не могу - читать в электронном виде,даже распечатанное на хороших принтерах,не могу - и всё!
Книгу взял,полистал,тактильные ощущения иные совершенно...Не знаю,но не могу привыкнуть к электронике...Какой-то МакДональдс получается...Может,кажется всё?
Без хиханек,ей-Б-гу!
[/quote]
Точно. Такая же разница, как гладить по попке девушку, кот. рядом лежит или елозить рукой по экрану телевизора. Не могу никак все эти электронные штуки в руках держать. Страшно удобно, но как-то "суррагатно". По-прежнему даже в самолет - только живые книги.
Capitalism will gladly sell the rope used to hang itself
|
|
|
|
|
Санёк
Старожил

|
|
|
|
|
palpal
Ветеран

|
|
|
|
|
yur
Ветеран

|
Re: А что сейчас читает меломан/удифил? / 29-11-2008 00:13
(29-11-2008 00:10)spk link писал(а):[quote author=yur link=topic=7119.msg137582#msg137582 date=1227902077]
[quote author=Александр Карелин link=topic=7119.msg137571#msg137571 date=1227901587]
читаю много электронных книжек в последний год на Sony PRS-505 Вот чего не могу - читать в электронном виде,даже распечатанное на хороших принтерах,не могу - и всё!
Книгу взял,полистал,тактильные ощущения иные совершенно...Не знаю,но не могу привыкнуть к электронике...Какой-то МакДональдс получается...Может,кажется всё?
Без хиханек,ей-Б-гу!
[/quote]
Точно. Такая же разница, как гладить по попке девушку, кот. рядом лежит или елозить рукой по экрану телевизора. Не могу никак все эти электронные штуки в руках держать. Страшно удобно, но как-то "суррагатно". По-прежнему даже в самолет - только живые книги.
[/quote]
 Та же хрень...
|
|
|
|
|
|
palpal
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран

|
Re: А что сейчас читает меломан/удифил? / 28-02-2009 17:27
Не курящий.
Кинув після третього класу.
Не питущий.
Влітку начитавшись «Меломанського вина» надумвся, на четвертому десятку стати нарешті мужиком. Да й для серця, кажуть, вино полєзне. «Алоре Прімітіво Калатрасі 2003» на днях з допомогою друзів «шо в тємє» нарешті осушили пляшечку лікарства. Не пройшло й півроку! …Да ні ж таки… пройшло. Ще в літку встиг її в своє село було звозить – там рідних пригостить. …Вино (як і коні) не винне… Короче, в цій царині в мене повний провал…
Не читущий.
Звісно, не дасть мені бог познать заботи о прошедшей юності тужить. Які там в біса книжечки, коли навколо безкраї простори реального раю і не знаєш як і коли ту всю гульню переробить. Щоправда ще тоді, літерадура кожного ранку літніх канікул, отруювала безтурботне дитинство жахливими думками про непрочитане, зовсім дитяче, прєступлєніє і наказаніє. Якесь, мабуть, враже падло сплюндрувало генотип, бо родичі читати полюбляли, а я як оте отродіє! Правда якось один дружбан моєї пізньої юності, розрадив. Просто класний парень і безбашенний романтік, він надумав взяти мене у своє кругосвітнє плавання, бо бородаруда робила мене ідеальним боцманом. Я, звичайно, мав неабиякий досвід з малечку, по весняній повені, плавати в городі, а згодом, і за пару сотень метрів по за його межами. Але сказав йому прямо, шо грамоти мені не хватає. Я толком тільки одну книжку прочитав - «Граф Монте-Крісто» і то… сусід з рідним дядьком примусили. «Молодець! Правильно! – каже – ти не уявляєш скільки я перечитав всякого лайна і як засрав собі мозги!» Я зрадів! Але з годами мене попустило, і відтоді моєї інтелектуальної спроможності таки вистачило, аби з задоволенням вимучити з п’ятерко книжок Сомрсета Моема. Виявляється не всі книжки «наче дурнями писані». Але то було так давно, шо пошти не правда.
…І чого я так про себе розоткровеннічався?.. СаньОk-провокатор ловку тєму замутив. Ібо ученьє свєт! І шось атмосфера, створена на форумі тутешнім товариством, располагає…
У якому-неякому вільному суспільстві (ну при наймі допоки не збулась моя колишня красива мрія, як жіноче єство правитиме Україною) не курящому, не питущому і не читущому, дякуючи богам, жити можна! Да… другий раз буває на людях шось як ляпну – як корова серед двору! Після чергового перла моєї ерудиції, жінка й каже: «Валодюшка, ти б шо-небуть почитав.»
Книжковий ринок Петрівка. Не подумайте шо це я сам себе сюди привіз. Дружина матається по міжряддях, а я аж скаженію від нуднющого полювання на духовну пищу. Коли дивлюсь… - Мазєпушка на мене дивиться! А я ж уже майже з рік, від тоді як наш старійшина Віталій Спіридонович сказав мені, шо зрадник він і в Африці зрадник, ніяк не всилах збагнути: ну як можна зрадить москалів? Просто в голові не вкладується. Уму нє постежимо! А дай, думаю, почитаю шо самі русскіє про це написали.
(Татьяна Таирова-Яковлева. Мазепа. Жизнь замечательних людей. Серия биографий. Основана в 1890году Ф.Павленковим и продолжена в 1933 году М. Горьким. Випуск 1241 (1041) Москва. Молодая гвардия. 2007. Тираж 5000 экз.)
Да ось жеж вона:
http://mg.gvardiya.ru/default.asp?type=details&id=649
Аж сторінок сто було осилив. Ловко так там, жизнєнно, про все пишеться. До самого момента прєдатєльства не дочитав, бо жінка книжку собі одібрала. А потім мені ще одну знайомі дали почитать... Але до 300-річчя Полтавської (і 350-річчя Конотопської) треба б буть у курсі дєла.

ЗІ: Уключаю вчора (Пт) в 20:15 УТ1, чи перший національний – «Фолк-Мюзік» (знайомий порадив), а там «Чаєнята»! Мелодія пісні народна, а слова виявляється Івана Степановича: «Ой горе тій чайці….що привела чаєняток при битій дорозі….»
|
|
|
|
|
|
AndreyZ.S.
Ветеран

|
|
|
|
|
Ziggy N.
Ветеран

|
|
|
|
|
|
Круглый
Ветеран

|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|