(14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):так ваш Тягнибок необрезанный -кто ж за него в здравом уме будет голосовать ?
Не обрізані! Але мабуть тільки ті, що в при здоровому глузді!
(14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):Володя знаю вас, как невероятно дружелюбного и порядочного человека !
Віталій Спіридонович, і про Вас такої ж думки!
(14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):что ж так ?
А, за собі подібного!
Відверто кажучи, я з розумінням відношуся до багатьох, у яких ставлення до Тягнибока, абсолютно протилежне моєму. Для того у кожного свої об`єктивні виховні і світоглядні причини, плюс, інформаційна дезорієнтація... Цей стан речей може бути виправлений з часом при прориві інформаційної блокади, (при входженні в парламент). І якщо в мене до деяких "Свободівців", як особистостей, виникають питання, (незважаючи на те що, до ідеології Націоналізму питань нема) сам Тягнибок мене влаштовує абсолютно! (Хоча ще пів-року тому я би сам, так не сказав, тому я не дивуюся іншим.)
На фоні 17-ти духовних потвор, Він єдиний який виглядає марально здоровим, і я дійсно з приємністю хотів би бачити Президентом тільки його. Цілком розумію ( і в Свободі, теж

), що зараз це не реально. Але мені байдуже прохідний він, чи не прохідний, я не можу не підтримувати здраві ідеї. Ці президентські для Тягнибока і Свободи, ще одна чергова сходинка до влади. І, слава Богу, що хоч один із порядних людей наважився до неї йти, поки інші порядні "умно трєпятся на форумах".

Короче кажучи, Віталій Спіридонович, нормальний він парень! Ось піду завтра на зустріч, ще раз "ауру навколо нього заміряю". Може, для точності замірів, наблизиться за автографом?...

Правда, якось, за рік до президенства, брав у Ющенка автограф, дак бачте чим все це закінчилось...