Усилители и сетапы В.Корниенко
Автор Сообщение
Скользящий Не на форуме
Учу Правила

Re: Усилители и сетапы В.Корниенко / 28-07-2008 22:29
(28-07-2008 21:48)spk link писал(а):Скользящему:

Олеже, дивна річь: у чому, власне, Ви намагаєтесь переконати форумчан?

У мене вже другий комплект Корнієнка. До цього були досить непогані Perraux та Electrocompanient. Є також лампа. Мій висновок: Корнієнко зробив серьозні підсилювачи як на аудіофільске сприяняття звуку. До тогож, це враження іншіх достойників: наприклад, Ігора Снарка, Сергія Норми та Віталія Вітоса. Я гадаю, що Ви не слухали бодай жодного вироба Володимира. Про що тоді йдеться? Про елементну базу, на якій, нібито, неможливо зробити хорошу річь? \"Це грає - це не грає\"? вважаю, що подібні припущення нецікаві 99,9% форумчан. Виявляється грає все, якщо людина знає як цього досягнути. Я Вас благаю: жоден із форумчан не піддає сумніву Ваш проф. рівень, але Ваш коментар аж занадто саркастичний і провокує лише посмішку у тих, кто мав нагоду перевірити схемотехнічні рішення Корнієнка, втілені в конкретні \"коробочки\".
O`k...
І? У чому зміст цього треду? Що будемо тут писати? Якщо підсилювачі шановного Володимира мають такі надзвичайні якості, то для чого це обговорювати тут? Яка мета, Сергію? Поясни тупому.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
Re: Усилители и сетапы В.Корниенко - - 28-07-2008 22:29

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS