(17-12-2008 22:01)Ziggy N. link писал(а):Нє, я тибрив мрз на інфосторі (світла йому пам`ять). Гадаю, на файлообмінниках ще десь валяється.
От, холэра! :`( Так хочеться дать дєнюжку,взять диска, провести обряд тицяння у програвач... і всьо...
(17-12-2008 22:01)Ziggy N. link писал(а):Що ж до гурту-сабжу, то взагалі музична реконструкція, як така - це, на мій погляд, ковток свіжого повітря. Серед неймовірної кількості псевдофолку, фолк-рокапопсу та купи інших стилів \"з елементами фолку\".
Влучно!

Отож вже шо попадеться те й слухаєш. Але так щоб абсолютно повністю віддати свою прихильність, не вмикаючи в мізках "коректорів" і "фільтрів", а інколи і "цензорів", майже не буває

.
(17-12-2008 22:01)Ziggy N. link писал(а):Плюс, це й наша музика, якраз докозацької епохи.
Питання лише у достовірності цієї реконструкції 
Он Тарас Компаніченко "поринув" на глибину щось біля 1000 років, і вже дуже довго не відважується до виконання, боячись не схибити у достовірності реконструкції. Це справа дійсно відповідальна. Але як на мене, хай краще буде з "огріхами", ніж взагалі не буде. Он "Тінь сонця" зробили "роко-фолковий", ще до християнських часів, "Кривий танець" (не супер записаний). З легкістю уявляю його саундтреком до фільму про язичницькі часи.
(17-12-2008 22:26)Санёк link писал(а):А не підкажите де можна стибрить альбом ще одного білоруського гурту Ляпіс Трубецькой \"Маніфест\"?
ПС. Інфосторе, рест ін піс :`(
Я не підскажу. Бо не знаю.
...Між іншим, СаньОк, мелодія одного із хітів твоєї "Нірвани", саме і є
(17-12-2008 22:01)Ziggy N. link писал(а):наша музика, якраз докозацької епохи.
Мені товариш розповідав що на фесті про це говорили і для прикладу виконували. Присутні металісти, а особливо фани "Нірвани" тащілісь нє па дєтцкі!

(А я все дивуюсь і радію, як природньо лягають українські народні на рокові!

)
Англійською я не бельмес, тому не наспіваю, а українською в виконанні "Тартака" з "Гуляйгородом" це звучало так:
"На гулянці...
Да на п`янці..."
Якщо не "впізнав мелодії" - передзвониш я тобі намугикаю по тіліхвону.