Aндеграунд
|
Автор |
Сообщение |
Psych-o-Path Records
Ветеран

|
Re: прикладний вид мистецтва. / 10-12-2010 19:37
(10-12-2010 17:34)Autsaider link писал(а):Сайк-о-пате!
Я маю безпосередній досвід прослуховування популярної електронної музики в клюбах, а не тільки за столом (хоча й не такий вже інтенсивний, не у дикому танці). В клюбах взагалі-то багато що сприймаються «на ура» і «канає» через тиск позамузичних факторів (настрій, друзі, алкоголь, наркотики, тусовка, «двіжняк», неуважне слухання тощо).
Я вперше чую, що музика — це прикладний вид мистецтва. Серйозно! Це новина для мене. Я чомусь вважав, що це високе мистецтво, до того ж найабстрактніше з усіх — музику не побачити, не помацати, не понюхати, на від мін від виробів прикладного мистецтва (народних промислів, наприклад).
«Matthew Herbert - пионера микро-хауса, на полную использующему академическую musique concrГЁte.» — Ви вірно зауважили, що сам він не створює, не вигадує, але користується знахідками инших. Я чув Herbert (щоправда, давненько). Як на мене, нічого особливого.
Повторюсь: музична складова у популярній електронній музиці, звичайно, є, але частіше (частіше, але не завжди!) виконавці просто обманюють і самих себе (думаючи, що вони створюють музику), і своїх слухачів. что значит "музыкальные элементы"? а что-такое "музыка"?
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|