|
|
SilverLine
|
| Автор |
Сообщение |
bylujnik
Ветеран

|
RE: SilverLine / 13-11-2022 18:53
Пройшло вже 10 днів з моменту запуску автономної системи живлення будинку і я вже взмозі зробити певні висновки. Ну по-перше, власне від самих сонячних панелей в осінньо-зимовий період толку мало;( Основна родзинка - це інвертор та аккумулятор, вони дають змогу користуватися будинком непомічаючи всіх цих відключень світла. Виняток - учорашній день, коли з 12 до 22 години не було електрики, то мені вистачило заряду систему + вчора був сонячний день, то і підживки від сонця = на 8,5 годин  Далі вже потрібно генератор вмикати і заряджати аккум.
Стосовно основного для мене питання - як же звучить система при автономному підключенні? Феєрично!!! Жодного просідання динаміки чи атаки, все саме так, як має бути! Я дуже задоволений;) Єдине, що музикую переважно слухаю, коли централізованого світла немає, тому що від автономного живлення звучить краще, аніж від центральної мережі через стабілізатор
Ну і друга новина - моє знайомство з кабельною продукцією GutWire! Це дійсно кабелі височайшого рівня! Я довго противився, мене влаштовували мої чудові дроти NBS Omega 0, але компонентів 4 (транспорт, дак, прєд і мощнік), а силових кабелів NBS вмене було тільки 3 
Наскільки ж був я здивований, що може робити ось ця рожева гадюка X-Cube! Це не просто крок вперед, це просто тєлєпорт в справжній High-End
З цим силовим дротом звучання набуло до цього часу нечутої голографії та трьохмірності, враження що у приміщення зникла стеля і стіни 
А на десерт, мав я необережність замість цифровика Spectral link між транспортом і даком спробувати також топовий GutWire - тут вистачило 5 секунд, щоб прийняти рішення про необхідність будь-що придбати його собі! Феноменальна прозорість, фраза хоть і кліше, але вона найкраще демонструє різницю у звуці - «ніби скло протерли»
Знайомство з кабельною продукцією продовжується, велике дякую Констянтину та Олександру за цю можливість
(Отредактировал 13-11-2022 в 19:01 bylujnik.)
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: SilverLine - bylujnik - 13-11-2022 18:53
|
Пользователи просматривают эту тему: Темучин, 2 Гость(ей)
|

|