Клуб любителей SONY
|
Автор |
Сообщение |
Tiufa
Постоялец

|
RE: Клуб любителей SONY / 15-12-2018 03:31
Усім привіт
Я тут зовсім новенький, тож не сваріть, якщо моє питання буде виглядати для когось болісно)
Зовсім недавно мені подарували програвач вінілу Sony PS-LX300, я дуже радий цьому подарунку, але тепер постало питання підібрати під нього систему, бо слухати на абичому моя тонка натура, дозволити собі не може.
До недавно я сильно не був вибагливим до музики і способу її прослуховування, але після купівлі навушників Sony MDR-1A усе змінилось і світ, вже не такий, яким був до того)
Тож, щоб не лити воду, ось моє питання, яку би ви порадили підібрати стартову систему з підсилювача і акустики до цього вінілового програвача? бюджет мій відносно малий 10000 грн, це напевно максимум, але стартова комплектація і не повинна бути надто дорогою, щоб мати потенціал до вдосконалення)
До моменту написання цього повідомлення, я звернув увагу на акустику Sony SS-a307, чи вартує її брати? близький родич радив для початку собі купити підсилювач Technics su-810, аргументуючи що то ціна, якість, я йому вірю, але душа лежить тільки до Sony, в будинку уся техніка окрім ноуту від них.
І на останок, систему хочу використовувати не тільки під вініл, а і наприклад для під'єднання до плазми та консолі плейстейшн, площа кімнати приблизно 25 кв. практично не заставлена меблями, тобто місця достатньо
Буду дуже вдячний почути ваші коментарі і сподіваюсь найшвидше потрапити до клуб)
(Отредактировал 15-12-2018 в 03:33 Tiufa.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Клуб любителей SONY - Tiufa - 15-12-2018 03:31
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|