3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
Автор Сообщение
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 29-04-2018 18:54
Доброго дня учасникам форумуУлыбка
Довгими вечорами намагався примусити свою систему грати Biggrin, десь щось виходило, десь - так собі. Останнім часом все таки одержав " вовлекатор" і заробив собі "сидячу хворобуУлыбка на старостіBiggrin
Але ж тепер грє - подумав яRolleyes
Ідилія моя була не довгою - сьгодні Вадімич привіз два нові USB-ішники серії "G.S."
Відчуваю що тепер ще не буду спати і вночі... одна надія на дисципліну з режимом відпочинку онукиBiggrin
Я вже і не думав що з каналу USB можна щось витягнути - стояли топові, спеціалізовані кабелюки Сергія і на них а одержав той омріяний звук.
Але ж виявилось що він може бути ще краще та точніше.
Точніше - треба пояснити... це як дурень лупить по піаніно акордами, а гарний музикант передає музику через тонкі інтонації. Це можливо грубе порівняння, але точне.
Як сказав сьогодні Володя bobrw - я тобі Олег трохи завидую - ти сьогодні вже перейшов з MP3 на CD.Party0012
Ось вам і вовлекатор.
Трійко фото:

(Отредактировал 29-04-2018 в 20:24 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Boostaddict , Пионер , baheba , bobrw , Вадимыч , etlik , alex23 , Fiend , Karp

Сообщения в этой теме
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 29-04-2018 18:54

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS