3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
Автор Сообщение
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 04-11-2016 20:24
Дякую МаксеHappy0144 , але не треба, бо щоб щось зшити хватає і мого, а слухати АЧХ я не вміюHappy0158 Порівняти - можливо.

(31-10-2016 16:25)AntonZP писал(а):  в повторите Уайта есть плюсы: ниже выходное сопротивление, "печка" уходит куда надо - в анод нижней лампы.
но огромного цимуса в экстра низком выходном не вижу, а лишний накал в 750 мА из воздуха не берется.
ИМХО, каждый раз для себя очень долго думаю стоит ли в принципе использовать КП, и в итоге очень часто склоняюсь к альтернативным вариантам.
Дійсно - цимус тільки в тому, що сітку є можливість "приземлити" і викинути один важливий конденсатор. На конденсатор в аноді дивлюсь як на сигнал динамічного збудження нижньої частини лампи яка є джерелом струму, і працює на високих рівнях сигналу. Так і блокування катодного резистору має сенс тільки при високих його номіналах.
Так що один конденсатор - тільки на виході, при двуполярному живленні звісно.
А так... треба спробувати, в аудіфільстві не буває забагато, як що ні - буду використовувати ту ж схему на транзисторах.
(Отредактировал 04-11-2016 в 20:43 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: AntonZP

Сообщения в этой теме
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 04-11-2016 20:24

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS