3-х полосная АС и кое что, в дополнение.
Автор Сообщение
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. / 13-09-2016 20:06
(13-09-2016 15:34)kozij писал(а):  В своей системе не использую повторителей ни в усилителе ,ни
в источниках. На мой ух каскады со 100% ООС звук портят основательно, даже ламповые. А у Олега в усилителях повторитель даже на входе.
Отсюда и столь разные оценки звучания кабеля, при столь разных условиях работы
Пане Козій, прошу вас не ображайтесь, ви спитали я відповів, вибачте. Я слухав ваші кабелі не тільки у себе, а ще й в Житомирі.
Всі п"ять пар вух разом з мізками були одностайні, при найкращому налаштуванні системи.
Просто не треба було піднімати це питання тутParty0012
Що до стоково- ємітерно-катодних повторювачів.... ви свідомо виключили зі свого практичного оббігу конструювання цілий клас.
Не вважаю, що це є правильно.
Я використовую теорію опорів між суміжними каскадами підсилення, не важливо чого, чи то струму, напруги, потужності. Попередній каскад повинен мати такий вихідний опір, що меньше навантаження, більше як 100 разів.
Що до ООС, місцеві, в тому ж повторювачі, в сотні разів швидчі чим ОООС і їх фазові характеристики найбільш прийнятні.
В моєму звуковому тракті є тільки один вузол підсилення потужності і той класу DA, в якому є ОООС працююча з затримкою 50 нс, яку дає вихідна пара потужних вихідних транзисторів.
Ще раз вибачаюсь, та надіюсь на розумінняУлыбкаParty0012
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: 3-х полосная АС и кое что, в дополнение. - oleg2566 - 13-09-2016 20:06

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS