Привіт всім, вирішив довести до розуму програвач Арктур 006. Коротко про девайс -
1 програвач на заводських пломбах,1983-85 року,в доброму стані,не тронутий ,не копаний.
знявши кришку ,був трохи здивований ,думав там всередині все набагато простіше, а як виявилось -багато єлектроніки і механіки, загалом зроблено,на мій погляд не погано.
2 в мому випадку, мені по суті потрібно -тільки керування лінійним двигуном, та БЖ.
І так мої цілі, замінити і вивести кабеля від головки, дроти в самому тонармі чіпати не буду,але в програвачу встановлений фонокоректор,і тому виник рад питань-
-фонокоректор має два виходи -5 мВт, і 500 мВт
-провода з тонарма йдуть на маленьку плату(фото) з декількома детальками, і вже потім на сам фонокоректор.
то в мене питання - де перехватувати провода до цієї платки чи після, щоб вивести провода обійшовши фонокоректор?.ніяких RCA на корпусі -ставити не збираюсь ,виведу кабеля довжиною 0,5 м і там вже на підсилювач. і ще не можу зрозуміти , для чого на вертухі вищої групи фоно-коректор? як що хтось робив, щось подібне -прошу роз*яснити, буду вдячний, Дякую.