Доброго вечора учасникам форуму
Ось, нарешті, мої експерименти з новою сисемою пройши якусь певну віху, з чим я себе і поздоровляю
Сказати що все легко не можу, бо пришйлося повністю переробляти весь підсилювач, а потім ще декілька раз його доводити, та все одно, зроблено не все;) То вже все буде в моноблоках.
Було цікаво, чи зможе... змогло.
Найскладніше було привести у порядок свій внутрішній "фен шуй", щоб налаштувати систему згідно йому.
Так, маленькими кроками, я йшов до цього... скільки варіантів перепробував, що сам собі дивуюсь.
Тепер маю бажання все зробити в кінечному варіанті, щоб естетична складова була невідємна від звуку, та то вже діло техніки "сучкогризів", майстрів-деревообробників
Що змінилось...
АС - вертикальна вісь щита вже має наклон, десь, в пять/шість градусів, що, зрозуміло, позбавляє звязку АС- КдП від декотрих прямолінійних мод, виграє більш всього мід-бас.
Задемфував задні кришечки Кліпшів К55М буком, все таки старість
Підсилювач - замінив транс, варіант для діух моноблоків (двійко їх буде, але тяне) дуже тихий.
Переробив всі "земляні провідники на товсту моножилу у "міжблосному" варіанті. Хто "в курсі" - зрозуміють.
Дуже довго копався в зєднанні між РГ та вхідним буфером.... три-чотири проводки, які міняють звук усієї системи від "балалайки" до "роялю"
В моноблоках цього "бесперделу" вже надіюсь, не буде.....
Ще одна "перчинка", на базі якоі все і вибудувалось, так, як мені подобається.... безіменний міжблочник Сергія Вадімича. Назви ще нема, але мені подобається
Тобіш, набравшись "фен шую", за два дні "с отверткой" в руках, на підготовленному грунті щось таки вдалось.
Дуже сподобався збірник DSD що на скріні - просто "без башні"
Всім успіху