XMOS 384K/32bit PCM5102 DAC Мини - реальность.
Автор Сообщение
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: XMOS 384K/32bit PCM5102 DAC Мини - реальность. / 01-09-2014 21:59
(01-09-2014 16:59)Cox. писал(а):  Как тебе скоростная подача на роке и тяж стилях? слушал DSD?
и общий характер?.
Я Сергію, вже мабуть місяць танцював з бубнами біля компаBiggrin у пошуках того що хотів.
Так, там нема балансного виходу, бо все здійсьнюється в середині, і воно мені не треба. Так, нема входів окрім ЮСБRolleyes, я все одно їх не використовую бо для цього є інший ЦАП.

Я прослухав вже достатньо записів, часів моєї молодості, щоб сказати що тільки тепер, вони звучать правильно, так як я чув багато років назад на аналозі.Happy0144
Звісно, сучасні музичні релізи ще краще і набагато якісніше писані, але той шалений драйв, який дає ця платка, я поки міняти, просто не хочу.
При чому - все "музикально".
Особливо, в сукупності з Bug head-дом. Може ще й "роздуплю" cPlay на 145 дБ.

Виявив для себе тільки чотири, неможу сказати що недоліки, але хотілось зробити краще.... вилучити з виходу резистор з конденсатором, замінити їх на одну деталь, відключити телефоний підсилювач, зробити два канали живлення, та вивести два перемикачі, переключення латентності цифрового фільтру, та комутації передискретизації формату 44,1 кГц.
Гадаю це якимось чином виявить ще більш, музичні здібності цього девасику.Biggrin
Найти все сообщения

Выразили согласие: Cox. , alexsandr , victor77

Сообщения в этой теме
RE: XMOS 384K/32bit PCM5102 DAC Мини - реальность. - oleg2566 - 01-09-2014 21:59

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS