В 80ті роки з задоволенням слухав касету з записом Eric Clapton – Just One Night . Вирішив купити Just One Night на вінілі . Було два віріанти – японець і англійський . Пішов в салон , слухали в трьох . Я і два затяті меломани . Один стверджував , що японець на його ламповому тракті буде звучати ідеально . Другий стверджував ,що на японцю вокал відсунутий назад , в англійському варіанті все стоїть на своєму місці . Вони так затято відстоювали свої позиції , що чуть не побилися між собою . Як на мене , то звук був достойний на обох вінілах . Далі, я згадав слово МАРКЕТИНГ і провів дослідження . Я переглянув інтернет-ресурс discogs.com . На цьому потужному сайті було виставлено 16 англійсяких вінілів і 4 японських . Японський Just One Night , на око , в два рази дорожчий за англійський . Так як я , в дитинстві збирав фантики і тяга до КРАСІВОГО у мене збереглася , а японський конверт був твердіший і краще бережений , то це стало ще одним аргументом на користь японського варіанта , який я вибрав . Думка учасників ФОРУМУ прогнозована , більшість буде за англійський варіант , бо багато дотримується советського принципу - Я Пастернака не читал , но знаю что єго роман антисоветский .