Усилители и сетапы В.Корниенко
Автор Сообщение
IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Усилители и сетапы В.Корниенко / 31-07-2008 03:03
(31-07-2008 00:23)Скользящий link писал(а):Мда... Етапяць... Ржунімагу... Мессія!!! Черговий \"дохтИрЬ\"... Тільки-но забанили Юріка з його скандинаво-кЕтайськими ЕкСтаЗями... І тут знову... Знову намотані \"внавал\" на міліметровому ШЛ вихідні транси вагою по пів-кіла... \"План ГОЭЛРО\"... Happy0196 Happy0196 Happy0196
"А маті їті!" Biggrin як говорять у однму селі, на сонячній Миколаївщині. "Оп`ять припадок"! Це не риса харектеру, це вже хвороба. А грамотний жеж, і як до чого, дак і здравомислящий і цілком вмєняємий чоловік. А тут - на тобі - в один ряд поставити Юріка і Кулібіна Shocked Shocked Shocked Ой лишенько!.. :`( :`( :`(
(30-07-2008 23:56)Снусмумрик link писал(а):[quote author=Pinarello link=topic=5571.msg109466#msg109466 date=1217417692]
с моей точки зрения, в этой ветке происходит банальный \"конфликт интересов\": торговцы фирменным мусором, винтажем и неудавшиеся разработчики хайфая пытаются затоптать талантливого инженера-одиночку.. типичная, вобщем-то, ситуация Biggrin
+1 Happy0144
[/quote]
+7
Простигосподи, але десь так і я собі думаю...
(30-07-2008 13:13)Gera link писал(а):Дело тут не в \"звучит – не звучит\", а в личных амбициях. Я вас уверяю у тех, у кого он не зазвучал \"по фотографиям\", он не зазвучит и в натуре…
Happy0144
"...Одне слово мовить - наче вузлом зав`яже..." ("Тартак"/"Гуляйгород"/12"Мій народ")
(30-07-2008 15:00)Norma link писал(а):[quote author=Pinarello link=topic=5571.msg109466#msg109466 date=1217417692]
с моей точки зрения, в этой ветке происходит банальный \"конфликт интересов\": торговцы фирменным мусором, винтажем и неудавшиеся разработчики хайфая пытаются затоптать талантливого инженера-одиночку.. типичная, вобщем-то, ситуация Biggrin
Бескопромисность в суждениях нам досталась в наследие от совка. Так жили, или черное или белое. В жизни сложней.

Давайте не будем вешать ярлыки, оскорблять и провоцировать друг-друга на такие же действия.

[/quote]
Да воно то й правильно... Дак, Сергію, не можна ж здержаться, коли вішають ярлики і оскорблють якісний і доступний продукт національного виробника! О! Huh Це ж не якісь там Ашери Biggrin - за них не так обідно. Ненаравиться - не купляй, не слухай; то тайванські проблєми. А от нашо ж ти, бісова душа, своїм же, палки в колеса стромляєш?! Чи хиба тобі шо цей чоловік поганого зробив? Як не чув і не хочеш слухать його виробів - дак і мовчи собі в тряпочку. А як послухаєш, вискажешся шо тобі не понаравилось, і то твої проблєми - іншим воно може бути якраз до душі...
Найти все сообщения

Выразили согласие: norrest

Сообщения в этой теме
Re: Усилители и сетапы В.Корниенко - IZ SELA - 31-07-2008 03:03

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS