(30-01-2013 23:29)Ganabis писал(а): ооо,так там два мікрофона.шкода шо в мому нема,без них зовсім не той вигляд.і зробити таке буде непросто,тим більше під хром
Таки рішив зробити мікрофон.роздобув кусок бляхи під хром,з полосочками.першй раз вирізав,кривувато получилось,другий раз рівно,але чуток зашироке.на третій раз вроді вийшло.принаймі краще навряд чи вийде.на черзі сіточка.
За 10 грн купив ситце.вирізав.зігнути по формі в руками неполучилось,тому зробив формочку,в якій гнув.лишнє обрізав,проклеїв термоклеєм.все гарно підійшло.
В хламі мають бути мікрофончики з мобілок.попробую їх туди запхати.
підібрав два одинакових мікрофона.
чорного паралону небуло,покрасив.зібрав-запакував.
на платі позначені місця де підпаюватись,5 сек і готово.
думав ті мікрофони будуть глухими.помилився.дуже чутливі,чути все шо робиться в квартирі.правда стерео не дуже чітке.непевно треба додати перегородку між мікрофонами?
(05-03-2013 00:33)serjo писал(а): Немного не в тему, вчера на барахолке но не смог пройти мимо такого чуда техники. Никакого антишока , я сам от него в шоке. Довольно таки тяжеленький , судя по алюминевой станине с надписью SONY инженеры избавлялись от вибрации с помощью брони.
Питание 9 вольт, для отсека с батарейками места не нашлось.
Я представляю как он рвал наушники у пежнего хазяина.
1. Есть ли сайты, позволяющие заказать пассик по модели устройства?( и вообще, поддерживает ли, скажем, SONY свои плееры запчастями?)
2. Что обычно указывают - длину или полудлину пасссика?
3. Существуют ли какие-либо допуски на длину (в меньшую сторону, естественно)?
Підніму тему.
достався такий екземпляр,з одного боку радий такій находці,а з іншого хоть плач(
Алюмінієвий корпус,Japan,десь бачив в гуглі рік випуску 1977,модель Dictaphone 3242,спочатку думав що це модель а виявляється є така фірма.
ПС якщо є тема з диктофонами,то перемістіть,я ненайшов.
Кнопка Eject відломана,тому що механіка так побудована:в любому режимі крім СТОП,кнопка Eject блокується,тобто ненажимається.напевно її через силу тиснули,тому і відламали саму кнопку і виступ який мав блокувати.склеїв то діло епоксидкою.
почистив від пилюки,змастив,механіка працює.
Мотор нехотів крутитись.ті дві деталюшки виявились конденсаторами,замінив на сучасніші,закрутився.
Найшов в хламі кусок алюмінію чорного,з нього вигнув бляшку якої нехватало.
Ну взагаліто часу в мене не так вже багато,максимум дві години на день..після роботи..
З Фішером возився десь півтора-два тиждня.з диктофон також біля тиждня робив,і ще не фінал,кришечка неготова.
великих знань нетреба,не все виходить з першого разу,а фотографую щоб знати як потім збирати),ну і вам показати,може кому пригодиться.
Дякую за позитивні коментарі
Буде шось нове,виложу.
Ищу на свой SONY WM-EX910 прикрепляющийся контейнер для батарейки, может кто в курсе где можно найти?
Он походу универсальный подходит от разных моделей!