Щира Українська Музіка
Автор Сообщение
AndyN Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 11-09-2008 21:49
(06-09-2008 02:19)IZ SELA link писал(а):Чи то \"кляті\" попередники високо планку підняли
Отож - мені здається, більшість їхніх фанів тих "клятих попередників" просто не чули, іншими словами - нічого солодшого за редьку не їли Embarrassed
Найти все сообщения

Ziggy N. Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 12-09-2008 09:40
Ні, при чому музика складна цікава і драйвова, але точки де це все сходиться, і починає плющити слухача - нема.

До речі, ніхто не в курсі, чому ВєВє фактично поклали великий іржавий бовт на креатив? На межі сторіч виходив альбом щороку, а з 2002 нічого, окрім доволі спірного "Були деньки", не було. У пацанів реальні проблєми? Huh

Absolute positive!
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-неб&#109 / 15-09-2008 23:06
(12-09-2008 09:40)Ziggy N. link писал(а):До речі, ніхто не в курсі, чому ВєВє фактично поклали великий іржавий бовт на креатив? На межі сторіч виходив альбом щороку, а з 2002 нічого, окрім доволі спірного \"Були деньки\", не було. У пацанів реальні проблєми? Huh
А дідько його зна!.. Ну те що бовт гиржавий - 100 пудів. Happy0144
На межі тисячоліть теж щороку альбоми не виходили (якщо не рахувати сингли і сольники Скрипки Улыбка) Вони просто почали видаватись. У 1997 - "Музіка" і "Крана мрій"; "Хвилі амура" - 2000-й (а якби не "допомагало" так зване українське творче правове об`єднання, то альбом би вийшов ще у 1998-му); ну і останній з новими творами - "Файно" - 2002 рік. Два останніх включали пісні народжені ще раннім "ВВ". Ну а "Були деньки" (2006) - це повністю старі твори, які нарешті з`вилась можливість якісно записати на сучасному обладнанні і видати. (Правда як на мене звучить він "по цифровому" і дещо забагато там гітари і малувато ритм-секції). А так альбом мене "порвав" і далі "рве" і "пре". Biggrin Ziggy N., а чим він для Вас спірний?Wink
Ну оце і вся творча спадщина: 5 альбомів за 20 років - і жодного "прохідного треку" (як на мій смак)!
Із нового що зробили "ВВ" це - "Чіо-сан" (теж дороблена стара пісня), "Квітне наша Україна" (Славень України), ну і "Ладо" (оце єдиний новий твір Улыбка).
Взимку "ВеВешники" з новим басистом піготували акустичну ювілейну програму. У Львівській опері прозвучали просто божественно! Biggrin Кращого звуку на концертах я не чув! (просто незрівнянно після Київського "Жовтневого палацу")
А потім тур по Україні, фестиваль Української Героїчної Пісні "Молода гвардія", Парад Вишиванок, тур по Америці (на милицях, з порваними сухожиллями) , 5-й Етно-фестиваль "Країна мрій", 2-га "РокСіч" (ініціатором всіх фестів є Скрипка)... Може й немає вже того "часу і надхнення для креативу", хто ж його зна... Улыбка А пацани тут реально не причому, бо як казав "лєгендарний Шурік Піпа": "ВВ" - це Скрипка + музиканти, і хто там грає не так вже й важливо"! Короче кажучи, ОЮ - "творчий диктатор" Улыбка хоча "фанатію" я і від Сергія Сахна, і Жені Рогачевського, і Льоши Мельченка.
...Стояв я поодаль на заключному на РокСічі виступі "Воплів" і, якось, було вже мені сумно від їх шедеврів минулого тисячоліття.
А за декілька годин перед цим padlo-Піпа-parazita kusok Улыбка на басярі (іноді з примочками) і чарівна та несамовита Альона на ударних "розплющили" мене своїм новим (півторамісячним) "@Трактором" з першої секунди виступу! "Придуркуваті" тексти від ітелектуала Шуріка (накшталт "Бізнес - є бізнес") хриплячо-крикливо-верезготійливими голосами зірвали дах. От як жеш добре коли людина робить те, що вона найбільше хоче і від чого її пре!!! Виходить дуже щиро, чесно і весело!
Піпа за цих пару років, без "ВВ", добряче попанкував у "Борщі", а тепер "пересів" на власний "@Трактор"! (У репертуарі "ВВ" "Борщівсько-Тракторські" "алко-панківські" чи "бухло-рокові" творіння були б не доречними. Як на мене...)
...Ну і докажу ж вже докінця. Улыбка Оце вчора, чи позавчора увечері, у одному з будмаркетів зіткнувся "ніс в ніс" зі знаменітістю. Я то розумію, що турбувати в повсякденному житті рок-легенду якось не гарно, але не втримався, і виказав все, що я про нього думаю... Biggrin
(Отредактировал 15-09-2008 в 23:59 IZ SELA.)
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 13-10-2008 21:58
«Тартак», «Друга Ріка», «ТНМК», «Мотор’ролла», «Фліт», «Роллік’с» та «Дримба да дзиґа» на Покрову на Майдані Незалежності ввечері.
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 13-10-2008 22:22
"ПРЕС-РЕЛІЗ

Українська Американська Координаційна Рада
Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000»
Меценат Олександр Прогнімак
представляють
перший українсько-американський проект
20 жовтня, 19.00 (Український дім)
Вечір спогадів, пам`яті
КВІТКИ ЦІСИК
(1953-199Cool
Цей вечір – унікальний прецедент пишання видатними вихідцями з України, що поширюють та відстоюють позитивний імідж України прикладом усього свого героїчного життя і творчості. Водночас це перший україно-американський проект такого високого рівня, присвячений Квітці Цісик в Україні - країні її походження, де вона була лише раз – у 1983 р. і мріяла проїхатися з концертним туром Незалежною Україною.
На вечір запрошені Голова наглядової Ради міжнародного благодійного фонду „Україна 3000”, дружина Президента України Катерина ЮЩЕНКО, державні діячі, політики. До участі в цьому ексклюзивному камерному вечорі запрошені такі лідери української культурної громади, видатні співаки як Марія СТЕФЮК, Марія БУРМАКА, Олег СКРИПКА, Ніна МАТВІЄНКО, музичний продюсер у сфері академічної музики Олександр Горностай, лідер хрестоматійного гурту «Не журись» - Віктор Морозов та інші.
Оскільки усі жінки сім’ї Цісиків померли від страшного діагнозу – раку грудей (в 1994 р. – мати Іванна, у 1998 р. – Квітка Цісик, у 2003 р. – сестра, талановита піаністка Марія), - вечір проводитиметься також як соціально-благодійний із приверненням уваги бізнесменів та ін. представників еліти держави до проблем цієї страшної хвороби: рак молочної залози. Отож, частину коштів, зібраних від продажу квитків буде передано на рахунок Благодійного фонду „Здоров’я жінки і планування сім’ї” у рамках міжнародної програми „AVON проти раку молочної залози”.
Також цей безпрецедентний проект не залишив байдужими такі відомі компанії та інституції, як:
культурно-просвітницький центр Alex Art House, компанія Avon, Одеський морський порт, компанія Форд, Аеросвіт, Левада. Вони не тільки надали свою партнерську допомогу, але й беруть активну участь в організації й проведенні проекту. Мас-медійну підтримку надали такі впливові видання як: Зеркало недели, Хрещатик та Київське слово.
Знайомство України з видатною американською співачкою з українським серцем тільки на 18-у році Незалежності України стало можливим завдяки американському продюсеру українського походження Саші Гутмахеру!

СЕНСАЦІЙНІ ФАКТИ ЖИТТЯ і ТВОРЧОСТІ КВІТКИ ЦІСИК
4 квітня 1953 року в США у сім’ї українських емігрантів народилася донька, котрій батьки подарували таке милозвучне й красиве ім’я – Квітка. Її батько Володимир Цісик був професійним скрипалем. Так, на відміну від інших українських емігрантів, які в майбутньому бачили своїх дітей юристами та медиками, батько з чотирьох років вчив Квітку грати на скрипці, свідомо готуючи доньку до музичного майбутнього. Та музиканта-скрипаля із Квітки не вийшло, тому що її юне серце раз і назавжди полонила пісня. Мрію ж батька втілила сестра Квітки - Марія, котра стала видатною піаністкою і в свій час була навіть директором консерваторії у Сан-Франциску, вела майстер-класи у Карнегі-Холі.

Для досягнення мети - співати Квітка поступає в Нью-Йоркську консерваторію, в якій опановує вокальну техніку й майстерно відшліфовує свій голос, колоратурне сопрано.

Меломани та знавці глянцевих авторитетів кінця ХХ сторіччя оцінять імена кількох із тих десятків артистів, кому Кейсі Цісик допомагала створювати їхні шедеври: Майкл Френкс, Боб Джеймс, Девід Санборн, Майкл Болтон (теж українець, до речі), Роберта Флек, Лінда Ронстад, Карлі Саймон, Керол Кінг, Дейв Валентін, Мікіо Масуо, а також Квінсі Джонс - найпотужніший з аранжувальників-продюсерів Америки, який «сконструював» феномен Майкла Джексона. Між іншим, із майбутнім поп-королем Джексоном Квітка часто співала в хорі.

Паралельно з творчою роботою в студії та на сцені Кейсі відгукувалася на суто комерційні пропозиції і скоро перетворилася на найвище оплачувану виконавицю джинглів — рекламних мотивів для радіо й телебачення. За допомогою її витонченого співу створювали собі акустичний імідж корпорації Coca-Cola, American Airlines, Sears, Safeway, Starburst тощо. З 1982-го й до своєї смерті Кейсі Цісик залишалася єдиним голосом компанії Ford Motors. Кейсі Цісик, яка починала оперною співачкою, але згодом стала володаркою одного з найпоширеніших у світовому ефірі голосів - завдяки її сольному й бек-вокалу в записах джазових і поп-зірок та виконанню рекламних джинглів великих компаній, у тому числі невмирущого слогану «Чи щастило вам недавно кермувати «Фордом». Схильні до статистичних екстраполяцій американці вирахували, що їхню Кейсі прослухало більше людей, ніж може коли-небудь населити нашу планету - понад 22 мільярди!

Кейсі записала кілька пісень для голлівудського фільму «Ти світло мого життя» й зіграла в ньому роль подружки головної героїні (та за сюжетом нібито співає — зрозуміло, голосом Квітки). Аж тут почалась юридична тяганина між рекординговою компанією, із якою Цісик мала контракт, і кіностудією, котра тримала права на фільм, — під чиїм лейблом має вийти диск із піснями? Тим часом немов нізвідки узявся такий собі білий чоловік Пет Бун, що прославився у 1950-х своїми присолодженими копіями яскравих творів чорношкірих рок-н-ролерів Літл Річарда й Фетса Доміно. Маючи гострий нюх на потенційні хіти, він потихеньку викупив право на виконання головної теми фільму й хутко організував її запис для своєї доньки. Та, як зуміла, скопіювала Квітчин вокал… і пісня «You Light Up My Life» полонила США назавжди! Коли за кілька місяців нарешті вийшов диск із голосом Цісик (вона відмовилася ставити на ньому своє ім’я, і платівка називалася просто «Оригінальні пісні з кінофільму»), Дебі Бун уже була на вершині національного хіт-параду. Під час вручення «Оскара» Джеку Бруксу — автору «кращої пісні для кіно 1977 року» — цю його любовну баладу виконувала Дебі з хором хлопчиків... Квітка проігнорувала запрошення на церемонію. Пісня, якій дала життя Кейсі, продовжує жити в десятках версій. Останню записала на своєму недавньому альбомі Уїтні Х’юстон.

Квітка двічі була замужем. І обидва рази за видатними музикантами, які й сьогодні належать до вершків музичної індустрії США. Варто дякувати її чоловікам - композитору-аранжувальнику Джеку Кортнеру й інженеру звукозапису Еду Раковичу - за ту насолоду, що ми її тепер отримуємо від чарівних українських альбомів Квітки Цісик.

Ніколи не забуваючи, хто вона, і звідки її коріння, Квітка Цісик усім своїм друзям-музикантам розповідає про глибоку й багату пісенну творчість українців. Відчуваючи непереборну внутрішню потребу прислужитися рідній землі та рідному народу, розкиданому по всій планеті, Квітка вирішує записати диски з українськими піснями. Усвідомлюючи те, що з тієї каторжної роботи нічого не матиме в матеріальному вимірі, вона все одно залучає до співпраці найкращих музикантів та аранжувальників. Вкладає власні кошти – більше $200 000. Фактично ці записи були родинними проектами, бо продюсував їх чоловік Квітки, відомий інженер звукозапису Ед Раковіц; на піаніно акомпанувала рідна сестра Марія, на гітарах грав фантастичний Стюарт Шарф, а мати Іванна пильнувала за правильною вимовою доньки.

Перший диск «Kvitka» був записаний у 1980-му, другий «Two Colors» („Два кольори”) - 1989-го року. Між цими датами відбулися розлучення з Джеком і шлюб з Едом (йому вона народила сина Едді), що не завадило всім трьом плідно співпрацювати у створенні музики на обох дисках. Завдяки своїй професійній репутації, душевній вдачі та щедрим гонорарам, запропонованим нею найкращим студійним інструменталістам Нью-Йорка, Квітка для своїх українських сесій збирала такі бездоганні ансамблі, які нечасто могли собі дозволити більшість тодішніх поп-зірок США. От і маємо результат, поряд із яким досі нема чого поставити в нашій легкій музиці. Недарма ці диски зібрали купу нагород у Канаді, а в 1990 році були номіновані на «Греммі» в категорії contemporary folk.

Соціальний щабель Цісик в американському суспільстві був доволі високий. Цей високий рівень і відділив її від української діаспори та їй було сумно від тої дистанції. Але тут є логічне пояснення. У діаспорі США дуже мало професіональних музикантів. Батьки тих, що «вибилися в люди», - лікарі, вчителі, адвокати. Але вони також належать до соціального прошарку, який працює на когось, на господаря. Власників українського походження - мало. Однак ні ті, ні інші не прагнули віддавати своїх дітей у професійні музиканти. Звідси висновок про те, що в українському середовищі Америки нема справжньої академічної культури. Ясна річ, Квітці у тому напівгетто було доволі незатишно. Отже її родина належить швидше до винятку.

Світ побачили два альбоми українського фольклору та улюблених пісень співачки: «Квітка – Пісні України», та «Квітка – Два Кольори». Також у творчих планах Квітки Цісик був запис ще одного альбому, на цей раз з колисковими для дітей. На жаль, передчасна смерть поламала усі її плани. Померла Квітка Цісик 29 березня 1998 року від раку грудей, не доживши 5-ти днів до свого 45-ти річчя.

акредитація тільки за умови анонсової чи інформаційно-біографічної статті
про життя і творчість Квітки Цісик.
УВАГА! Кількість акредитацій (місць) обмежена у зв’язку з камерністю вечора
Акредитація триватиме до 21:00, 19 жовтня

Вартість запрошення – благодійний внесок: 150 - 350 грн., або будь яка інша сума за бажанням, оскільки частину коштів, зібраних цього вечора від продажу квитків буде передано на рахунок Благодійного фонду „Здоров’я жінки і планування сім’ї” у рамках міжнародної програми „AVON” проти раку молочної залози”.

Замовлення квитків/запрошень за телефоном: +38 068 355 60 88
"
Найти все сообщения

ViktorXP Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 06-11-2008 15:31
Панове, днями має з`явитись диск Ревенко музік "ДДТ в інструменталі". Тримав в руках стартовий КД з рук самого Ревенко. Гарний диск вийшов. Рекомендую. Нові враждення - наче й ДДТ, та звучить і відчувається якось поновому.
Згодом має з`явитись ще кілька альбомів.
http://www.revenkomusic.com/index.php
Найти все сообщения

roma-k Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 12-11-2008 09:27
насколько я скептически отношусь, но тут не остался равнодушным.
у друга в машине услышал и скачал себе
бегло просмотрел всю ветку, вроде нигде не упоминали об этой певице
---------------------------
...На музичному небосхилі України з’явилася досить яскрава зірочка — співачка Млада. Її візиткою став дебютний альбом «Ой весна, весна...», у якому вона представила власне бачення українських народних пісень у джазових аранжуваннях. До запису альбому були залучені відомі українські джазові музиканти — Володимир Шабалтас (гітара), Олексій Саранчин (клавішні), Віталій Іванов (саксофон), Денис Дудко (контрабас) та інші...

з.ы. 2й песня с альбома про козаченька вобще снесла крышу... рекоммендую Happy0144

.jpg  20479_3.jpg (Размер: 49.53 Кб / Загрузок: 49)
(Отредактировал 12-11-2008 в 09:33 roma-k.)
Найти все сообщения

IhorP Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 12-11-2008 23:17
(12-11-2008 09:27)roma-k link писал(а):насколько я скептически отношусь, но тут не остался равнодушным.
у друга в машине услышал и скачал себе
бегло просмотрел всю ветку, вроде нигде не упоминали об этой певице
---------------------------
...На музичному небосхилі України з’явилася досить яскрава зірочка — співачка Млада. Її візиткою став дебютний альбом «Ой весна, весна...», у якому вона представила власне бачення українських народних пісень у джазових аранжуваннях. До запису альбому були залучені відомі українські джазові музиканти — Володимир Шабалтас (гітара), Олексій Саранчин (клавішні), Віталій Іванов (саксофон), Денис Дудко (контрабас) та інші...

з.ы. 2й песня с альбома про козаченька вобще снесла крышу... рекоммендую Happy0144
Шкода шо воно начебто звучить на компютерних колонках краще чим на приличній сістємі.
Чи то запис такий чи шо?

Måske
Найти все сообщения

roma-k Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 13-11-2008 09:07
этот вопрос нужно задать зукорежисерам наверное...
я еще не успел слухануть дома, тож на работе слухаю на свИне пока
(Отредактировал 15-06-2015 в 14:42 #1.)
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 13-11-2008 23:57
(06-11-2008 15:31)ViktorXP link писал(а):Панове, днями має з`явитись диск Ревенко музік \"ДДТ в інструменталі\".
Дак, як той диск вийде, Ви ж посилання киньте, щоб знати як він хоч виглядає. Улыбка
(12-11-2008 09:27)roma-k link писал(а):з.ы. 2й песня с альбома про козаченька вобще снесла крышу... рекоммендую Happy0144
roma-k! "Ййа вв шшокє!" Shocked Biggrin Happy0144

20 листопада, 19:00 КМЦ Києво-Могилянської Академії - один з моїх найулюбленіших гуртів "Тінь Сонця" (хеві-фолк)!
http://www.sun-shadow.info/
(Отредактировал 14-11-2008 в 00:38 IZ SELA.)
Найти все сообщения

Norma Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 17-11-2008 22:48
Хороший диск принесли.
Батяр-бенд "Галичина".
Альбом "Тільку ві Львові".
Львівські батярські пісні.

http://www.umka.com.ua/ukr/catalogue/mod...-lviv.html

Молодци,гарно грають и спивають !
Отличный альбом ! Happy0144
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 16-12-2008 21:04
"Цитата: IZ SELA от 15 Декабря, 2008, 23:50:10

Вася CLUB / Хіпан / 10 Чудо-ча-ча-ча (Круц Рекордз, 2001)

Привет. А где ты нашел этот альбом. Я свой когда-то отдал, думал еще наберу. И не набрал. В магазинах не попадалось. Мне этот альбом больше всех нравится."

Привіт Паша!
Значить, десь з місяць тому, саме за цим альбомом їздив на Майдан Незалежності під Головпоштамт. Там вони всі п`ятеро були в наявності. В "нашому форматі" був тільки "Вася і Хобот" і "Конокрад" який ти мені подарував. Там мене ще довго "примушували" купити всі альбоми на одному МР3 дискові, мовляв що після виходу на МР3, окремо на CD-Аудіо "Хіпан" видаватися не буде. Я з переляку і побіг бігом на Майдан...
Між іншим "Хіпан" теж мій найулюбленіший альбом! Але дійшов до мене Вася не одразу. Після того як у мене завівся "Конокрад", я познайомив з ним свою дружину і колєгу по роботі, а сам якось і не слухав. Коли, через деякий час, почав вислуховувати в одне вухо на роботі, в інше вдома, дуже споріднені і надхненні враження про Клаба. Причому про пісні вже не з одного, а трьох альбомів (співробітник докупив сам ще два, а жінка дома знайшла позичені мною у "дружбана-металюги") Коротше кажучи, у них за моєю спиною повна "Клабоманія", а я не сном, не духом...
Далі буде...
Найти все сообщения

yur Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 16-12-2008 21:12
(17-11-2008 22:48)Norma link писал(а):Хороший диск принесли.
Батяр-бенд \"Галичина\".
Альбом \"Тільку ві Львові\".
Львівські батярські пісні.

http://www.umka.com.ua/ukr/catalogue/mod...-lviv.html

Молодци,гарно грають и спивають !
Отличный альбом ! Happy0144
так это Виктор Морозов!Мне летом подогнали этот альбом,я еще Андрею Панчишину звонил,уточнял - Виктор ли это?Хороший альбом,львовский такой!
У меня есть пластинки польские на эту же тему и те же практически песни,тоже щипает!
Кстати,кого эта тема интересует,- я предлагал книжку "Piosenki Lwowskiej ulicy",серьезный труд с нотами и текстами.
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 16-12-2008 21:25
Оцеж вчора, пам`ятаючи про рекомендацію Норми, і я собі таке прикупив, да за Вакарчуком, "маті їті" ніколи було послухать. Може сьогодні на сон грядущий хоч пару треків встигну.
Поїхав...
(Отредактировал 15-06-2015 в 14:43 #1.)
Найти все сообщения

Norma Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 17-12-2008 00:22
У меня уже неделю лежит последний альбом Виктора Морозова "Армія світла"

http://www.umka.com.ua/rus/catalogue/poe...light.html

но все нет настроя его послушать.

Регуляторы кошерные мерещатся и потери сигнала на лишних пайках голову затуманили и смуту лютую наводят :`(
(Отредактировал 15-06-2015 в 14:43 #1.)
Найти все сообщения

Huboy Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 20-12-2008 15:06
Переслушал сегодня Васин "Акустика". Цепляет.

- Не надо лишать кузена Бенедикта невинных удовольствий, столь естественных в его возрасте...
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 26-12-2008 00:49
Приїхав із-за міста. А там сніжок такий чистесенький, білесенький! Так світло на душі стало, що на радощах дай, думаю, на форум заскочу. Дивлюся: а сьогодні рівно рік минув, як спало мені на думку спитати у тутешніх, чи слухає хто-небуть, що-небуть із щирої української музіки.
Улыбка
https://hi-fi-forum.net/forum/index.php?topic=3990.0
оце одне:
(26-12-2007 19:40)Huboy link писал(а):To Iz Sela.
Володя, давно хотел тебе предложить, да всё забываю. Есть у меня диск Вася Клаб альбом \"Конокрад\". Это второй альбом Васи и последний записаный когда он был жив (Вася умер в феврале 2006-го). Переиздаваться скорее всего не будет. Мой знакомый помогал ему записать этот альбом, я у этого знакомого взял десяток дисков. пару отдал ценителям Васиного творчества, остальные лежат. Если интересно, могу дать 1-2 диска. Работаю в районе м.Лукьяновская.
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-неб&#109 / 26-12-2008 01:14
а оце друге:
(02-01-2008 01:36)Vitos link писал(а):2 IZ SELA

А нет случайно записей Квитки Цысик? Очень понравилось ее творчество, много души и музыки. К сожалению мало кто у нас знает о нашей великолепной соотечественнице.
повідомлення, що стали для мене визначальними у цьому році. Без них, міг би до сих пір не знати про вище згаданих виконавців. А тепер жодна "проба" будь-якого компонента, чи шнурка без їх персон не відбувається.
Отаке от...
Найти все сообщения

Ziggy N. Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 04-01-2009 14:57
Даха Браха - жесть! Happy0144

Absolute positive!
Найти все сообщения

IZ SELA Не на форуме
Ветеран

Re: Щира Українська Музіка! Хто-небуть, що-небу&# / 11-01-2009 01:57
(04-01-2009 14:57)Ziggy N. link писал(а):Даха Браха - жесть! Happy0144
От ужеж приємно коли і ще комусь довподоби те саме що й тобі! Biggrin
Першим у мене завівся їхній другий диск - студійний альбом "Ягудки"
http://nashformat.ua/folk-music/product-893
Слухаю, щоправда, з нього лише "дикувато-забойні": 01-шо з-под дуба, 02-русалочки, 03-пані, 04-за дуби і 08-козак, із величезним задоволенням! Решта для мене дуже "тягомотні".
Спогодя, під впливом "Ягудок" придбав і їхній перший - "зальний" альбом "На добраніч".
http://www.umka.com.ua/ukr/singer/dakhabrakha.html
Тут найчастіше вживані 17-реп і 18-Єлена із-за їх "сороміцько-рознузданого" відтінку. Ashamed0002
Самому бувати не доводилось, а знайомим у театрі "Дах" дуже сподобалася ДахаБраха і співом "етнічно-екзотичними" звуками.
Мене ж, як і всю публіку, вони "порвали" на "Країні Мрій 2007" під ливнем, без мікрофонів! Короче: "Дощ іде, а ми скирдуєм!" То було не забутньо! Happy0144 Biggrin
А от в минулому році на "Гогольфесті", "ДахаБраха" виступала зі сценічними "понтами" (світло, дим...) перед переповненим залом. Якось, після початку ейфорія у мене швидко пройшла, і дедалі ставало все сильніше піддавлювати іміджем вже "моднай группи" і кон`юктурною "Бреговщиною". Ну це на концерті, звичайно, мені примерещилось, тому що я дуже якийсь "мнітєльний", дожно! Biggrin А дома з дисків, завжди... точно! Happy0144 - жесть! Happy0144
(Отредактировал 11-01-2009 в 02:43 IZ SELA.)
Найти все сообщения

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS