Брилльянтики Х-фактора :)
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Artmaster
Ветеран

|
|
|
|
|
madagaskar
Ветеран

|
|
|
|
|
_Вячеслав_
Ветеран

|
|
|
|
|
|
|
|
IZ SELA
Ветеран

|
Re: Брилльянтики Х-фактора :) / 23-11-2010 23:56
[right]«Гарна жінка?...
Вона – соціалдемократка!»
(Був колись такий з Оксаною Марченко передвиборчий рекламний ролик СДПУ (О) Як казали люди «С ДуПУ нуль» чи «С ДуПи о»)
[/right]
(21-11-2010 01:21)Snark link писал(а):[quote author=IZ SELA link=topic=28729.msg548198#msg548198 date=1290291395]
Моє Кохання з першого погляду!
ты про Оксану Марченко?
а вообще там самая крутая Ира Борисюк (судя из того, что я краем уха услышал)
[/quote]
Як можна, будучи в повному розумі і при здоровому глузді, оце все:
"Та - із-за якої я повернувся обличчям до телеекрану, і - заради якої почав дивитися цей папсовий праект (десь вже зо три-чотири передачі тому) . Секс-символ – це правда, але це ніщо в порівнянні з захопленням її безпосередністю, природністю, жіночністю, людяністю… а особливо голосом! Жіночій грудний низький – це моя слабкість. Та і це суто смакова формальність. Не особливий, не оригінальний, не вичурний , не гламурний, не прикрашений… Відкритий, невимушений, потужний…
Але найголовніше у виконанні випромінювана енергетика!
А пристрасть з якою вона віддається співу!… а-а-а-а-а!..."
віднести на рахунок підстілки, того, який засадив сина вільнолюбних донецьких степів, котрий в тій неволі загинув. (Василь Стус хотів захищати себе в суді сам, але йому не дали можливості відмовитися від послуг «адвоката»)
Я до сих пір (без допомоги телевізора) не можу пригадати обличчя медведчучки, бо воно найбезликіше в світі (які б зачіски і вбрання не застосовувались). До чого ж тупа й самозакохана балаболка без наймікроскопічнішого натяку на адекватну самооцінку. Про самокритичність, а тим паче, самоіронію, яка притаманна будь-якій психічно здоровій людині,( не залежно від статі), взагалі говорити не доводиться…
Короче, цицки цієї хвойди геть мене не колишуть! Біда, трагедія і розпачі мої не через це… Ближче до суті:
Як ти, Ігор, який, я думав, мене знає, міг подумати що мій естетичний смак на стільки поверхневий, примітивний, огидний, вульгарний, пошлий, СДуПУОшний?… 
Як ти, дак «краем уха услышал» і зміг оцінити, а мені селюку, всі очі вирячивши, не дано значить?!. 
Як мені тепер з цим далі жити дивитися ХФ?!.  :`(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|