Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где?
|
Автор |
Сообщение |
Ю.
Ветеран

|
Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 15-09-2005 19:37
Для "повноти картини" завів собі не так давно ТВ :blush2: (пів життя жив й нічого, а тут пробило..., ну да ладно). До нього - ДВД-плеєр. :D Звісно, якщо брати, то гарний (Пионер 668). Решта системи дуже непоганого рівня, такщо виникло бажання на власні вуха почути в домашніх умовах ці (зазначені вище) чудо-формати. :true: Звісно, що на розкладках такого не купиш... :(
(Правда наведу анекдот : нещодавно йду - дивлюсь, на розкладці диск Мерай Кері піратська російська копія СD й SACD :true: на одному диску - відовідна поліграфія й на буклеті й на диску!!! :o Думаю - фигня. ;) На вся випадок перевірив - дійсно скопірован лише CD). :-[
Але мова не про це.
Подумав. В "Гльобусі" має бути все, як в Греції. :P Мій візит туди виявився не тількі марним, але ще й накладним. :mad: Довелося розповідати продавцеві дисків, що таке формати DVD-audio й SACD >:( - від мене про їх існування він довідався вперше!!! :o Господи, коли вже в Україні почнуть на роботу брати не блатних баранів, а спеціалістів, або хочаб з баранів питати необхідний рівень компетенції...
:true: :true: :true:
Походи в інши музичні відділи Київських магазинів теж результату, покі що, не дали.
Отже питання.
Хто й де бачив диски формату DVD-audio й SACD.
Звісно репертуар - академічна музика або джаз.
З повагою.
Юрий.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Гость
Гость
|
Re: Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 16-09-2005 09:46
Уважаемый Ю.!!!
Покупая DVD A/V - Sacd плеер Вы сначала должны были бы поинтересоваться где можно достать соответствующие записи. это так к слову сказано. Я бы порекомендовал бы ВАМ обратитьяся в сеть магазинов Мегамакс по городу Киеву (адреса магазинов можете узнать либо по нету, либо через рекламу "оных" в Аудио - Видео журналах). Назову лишь "ШЕЛЬФ" (на 2 этаже), "Нью Винд" (за углом направо от входа) им "Мегамакс" на ул. Старовокзальной. Можна также порекомендовать магазин "SOUND SOUND" на Боричевом Току 30/32 (но там диски Universal под заказ. Обратитесь пожалуйста к Олегу Клименко по этому вопросу.
Желаю удачи в поисках. не забудьте поделиться результатами.
|
|
|
|
|
|
ПростоФил
Ветеран

|
|
|
|
|
Kosta
Ветеран

|
|
|
|
|
ПростоФил
Ветеран

|
Re: Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 16-09-2005 17:43
Не-а
<font size="1">Во время доставки URL:
<a href="http://www.plegeon.ru/" target="_blank">http://www.plegeon.ru/</a>
Произошла следующая ошибка:
Невозможно определить IP адрес узла http://www.plegeon.ru
Сервер адресов ответил:
Name Error: The domain name does not exist. </font>
|
|
|
|
|
Ю.
Ветеран

|
Re: Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 16-09-2005 19:50
Цитата:Цитата: Макс Штирлиц
зачем тебе САКД? у тебя же не многоканальный тракт "неплохого уровня") Вітаю, Максе!
САКД передбачає й двоканальний варіянт (багатоканальність для цього формату була зроблена згодом). Цікаво було всеж оцінити дійсні переваги ціх форматів, якщо вони є.
Збльшення розрядности у HDCD на якости звуку відбивається у кращий бік,й достатньо помітно.
А на скількі "анальокговіш" звучить SACD й DVD-AUDIO для мене покі лишається не з'ясованим.
Між иньшім - думка зіштовхнути виконання СD на Classe CDP.5 й SACD та DVDA Pioneer dv 668avP. Якщо нові формати такі вже прогресивні, вони мають в такім разі перемагати, але маю великі сумніви, щодо цього.
пнуть еще раз продавцов которык с 10 до 19 на ногах продают сердючку и лесоповал?вряд ли там есть блатные и кривые)
Максе. Я на роботі, коли треба буваю й з 8 до 23, буває й пізніше, інколи нема коли й поїсти до ночі, й нічого, не переломився.
Й вважаю своїм прямим обов'язком бути компетентним у питаннях, що стосуються моїх службових обов'язків та суміжних спеціальностей.
Тому мене бісять особи, що не мають поняття про те, що безпосередньо стосується їх справи - такі тількі займають чуже місце.
легко купить под заказ сонивский каталог сакд. толькозачем?
Дійсно?!
Дякую.
|
|
|
|
|
|
Alex.z
Ветеран

|
Re: Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 16-09-2005 22:03
Не подумайте,что я клоун,но
Цитата:Цитата: Ю.
иньшім :D :D :D
думка зіштовхнути виконання СD на Classe CDP.5 - это говорит чел,не имевший даже телевизора.
От себя: классЕ наверное проиграет.
Пацаны,здается мне,что кто-то просто прикололся и просто хочет пофлеймить,наряжаясь поперву в наглядное КХ.А вы тут распинаетесь,блин,как дети малые.
2-е предложение темы читать:"Хто бачив і де"
https://optimalsound.com.ua/
098 831 0101 Viber, Telegram
066 831 0101
|
|
|
|
|
Yaroslaw
Ветеран

|
|
|
|
|
Макс
Ветеран

|
|
|
|
|
|
Макс
Ветеран

|
|
|
|
|
Kosta
Ветеран

|
|
|
|
|
Ю.
Ветеран

|
Re: Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 23-09-2005 18:45
Там де і був. Останні дні не мав доступу до Інету - піздно закінчував роботу. Одержали нове обладнання. Не сонокграф, а пісня!!! В деталі не вдаватимусь, але таких у Киеві та области можна порахувати на пальцях... Тепер на пару місяців, а то й більше, треба сідати за книжки, незле було би й сходити на тематичні вузкопрофільні курси...
Зі здоров'ям трохи ліпше, але опромінення буду ще випльовувати 2-3 роки. Не все гаразд зі здоров'ям батьків (біда одна не ходить) - працюю ще тиждень й треба їхати до матері на Кубань, там проблеми.
На вихідні був у "Домотехниці" (біля Ляйпціга) у віділі КД,ДВД,... Приємно вразили ціни, умови, що їх пропонують для постійних клієнтів й саме ставлення до відвідувачів. DVD-A та SACD там не знайшов, але без "улова" не лишився. Колекція поповнилася новим жанром - опера (одна з найулюбленіших)на DVD-V "La Traviata", виконавці переважно мені незнайомі, але дір. сер Шолті!!! В головній ролі - Анжела КГеоркгіу (Руминія), Лондонська Королівська Опера.
Отже. Що можна сказати про оперу на DVD-V? Напевно, до цього треба звикнути....
Коли заходишся на виставі, візуальна інформація відповідає звуковій, коли дивишся на сцену в бінокль, - це ТВО· активні дії й вони не вносять дисонансу у сприняття.
Коли слухаєш аудіозапис опери - "відеоряду" взагалі немає, але уява, пам'ять та гарний звукоряд допомогають заповнити відсутнє.
Коли опера на DVD-V.
Звукоряд має стабільний характер, в цілому відповідає такому на иньшіх аудіоносіях, в той час як відеоряд - з частою зміною плянів і ракурсів.
Це створює доволі сильний дискомфорт, хоча й дозволяє ліпше слідкувати за грою виконавців (треба сказати що у згаданому запису є на що подивитися)?
Отже, висновок напрошується дещо гумористичний.
:D
Найкращий варіянт - відвідини Опери!
Але що робити, якщо не можеш дотелефонуватися до Королівської Опери, щоб забронювати квитки, та на вихідні злітати у Лондон? ;)
Можна поставити DVD-V-консерви, а коли відеоряд почне дратувати своїми змінами й невідповідностю, - заплющити очі. В тім, за бажанням можна й дивитися майстерну акторську гру, що иньші носії не дозволяють.
Опера на DVD-V має право на життя, але є, так би мовити, "окремим жанром" для меломанів та аудіофіів.
Й на завершення. Кому цікаво. У "Домотехниці" на Борщагівці ("Квадрат")є ще одна опера - Моцарт "Одруження Фікгаро" - ліцензійний DVD-V. На жаль, мій "Піонер-668АВ" цей диск не захотів їсти :( , але на иньшіх плеєрах, у т.ч. й в їхньому відділі він читався... - може комусь буде щастя....
Якщо хтось в Києві на ліцензійному DVD-V зустріне опери Аїда та Тоска, а також балет Лускунчик (випустив Філіпс, але "фірма" - дорого) - дуже прошу повідомити.
З повагою.
Юрій.
|
|
|
|
|
Макс
Ветеран

|
|
|
|
|
VictorV
Ветеран

|
Re: Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 24-09-2005 10:29
"La Traviata", виконавці переважно мені незнайомі, але дір. сер Шолті!!! В головній ролі - Анжела КГеоркгіу (Руминія), Лондонська Королівська Опера.
да, румынская певица здесь бесподобна. я тоже доволен покупкой этого диска. :)
ще одна опера - Моцарт "Одруження Фікгаро" - ліцензійний DVD-V. На жаль, мій "Піонер-668АВ" цей диск не захотів їсти :( , але на иньшіх плеєрах, у т.ч. й в їхньому відділі він читався... - може комусь буде щастя....
этот диск выпущен с браком. я бы за такую лицензию руки отрезал. там второй слой не читается ни на чем, в том числе и в компьютере. сволочи...
а вообще с оперой на ДВД на нашем рынке засада, что лично меня, как поклонника этого жанра, очень сильно огорчает...
|
|
|
|
|
Ю.
Ветеран

|
Re: Диски DVD-audio й SACD. Кто видел и где? / 24-09-2005 13:15
Цитата:Цитата: VictorV
этот диск выпущен с браком. я бы за такую лицензию руки отрезал. там второй слой не читается ни на чем, в том числе и в компьютере. сволочи...
Дякую що попередили решту форумчан. А я думав, що причиною занадто велика перебірливість мого ДВД-програвача та невеликий матричний брак диску, котрий міг бути несуттєвим для иньшіх плеєрів.
Поїздка для обміну або повернення неякісного товару не є приємною, навіть коли це робиться без жодного клопоту.
Дуже шкода за "Le Nozze Di Figaro", але не думаю, що вони перевершили найвідоміше виконання Erich Kleiber c Wiener Philharmoniker, що правда, напевно відеоряду цього запису в природі не існує :'( . За те, ЯКІЙ СКЛАД!!! Alfred Poell, Lisa della Casa, Hilde Gueden, Cesare Siepi, Suzanne Danco, Hilde Rossel-Majdan, Fernando Corena, Murray Dickie, Hugo Meyer-Welfing, Anny Felbermayer, Harald Proglof i Chor der Wiener Statsoper. Я був враженій, коли довідався, що (уявіть собі! :o ) всі ці виконавці були водночас в складі трупи Віденської Опери. Жодного "варякга"! Хто не слухав - дуже рекомендую! :P
да, румынская певица здесь бесподобна. я тоже доволен покупкой этого диска. :) Згідний на всі 100%!
а вообще с оперой на ДВД на нашем рынке засада, что лично меня, как поклонника этого жанра, очень сильно огорчает...
А ще які-небудь записи опер Ви зустрічали на DVD-V? Що варто пошукати?
Чи існують в природі DVD-V опер з виконанням Марії Калас? - хай ч.б. - я великий її шанувальник.
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|