Збираємо МУЗПК по образу cMP2
Автор Сообщение
CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 31-07-2014 20:55
(31-07-2014 20:39)Nemo писал(а):  Даруйте за офтоп, тільки щойно розпакував посилку з гуманітарною допомогою і не зміг не похвалитись капасіторами Улыбка
Супер конденсаторы, завидую Улыбка
Party0012

(31-07-2014 20:39)Nemo писал(а):  А зніманням батарейки має бути ок. Пригадую, я уже раз так робив.
Почти на всех мамках возле батарейки есть перемычка для обнуления биоса...
Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 31-07-2014 21:16
Компик стартував, тобто пікала материнка. Але чи завантажувався віндос не відомо.
Я пробував ще давно.
Так, язгодний, що можуть бути глюки)
Коли налаштую віддалене керування - спробую і відпишусь.

Користував Тім Вювер.
Компик до Вайфай роутера по езернету.
Конектився по айпішнику мережі з смартфона.
Досить зручно і просто.
Як звучить тім вювер не відомо, слухав не довго)))

(31-07-2014 20:53)HiFiR писал(а):  Включить назад настройки видео в Биосе, скорее только обнулением биоса, вопрос в другом будет ли стартовать ПК с выключенным видео ? Будет ли грузиться Виндовс без видео ? И будет ли доступен удаленный рабочий стол без видео ?
Я честно сказать так не пробовал запускать ПК, нужно посмотреть у себя есть ли возможность выключения видео в биос, если есть попробую, но очень сомневаюсь что такая есть возможность у меня.
Точно помню что можно указывать какое использовать видео, интегрированное или установленные в слот pci, но так как он занят звуковой а других просто нет, пока остается вопросом на повестку дня.
Что ж будем пробовать Улыбка
А какой софт используешь для управления рабочим столом ?

(31-07-2014 20:55)CTAC писал(а):  Почти на всех мамках возле батарейки есть перемычка для обнуления биоса...
Ту материнку якщо добре завішати не коректною подачею живлення, і здається тим відео також -перемичка не діє.
тільки витягнути батарейку і хвилин 3 щоб постояв - тоді грузиться ок.
А так - не стартує або ліва заставка біосу.

До речі, на моїй материнці гігабіт технологія подвійного біоса - типу супер надійний)))
(Отредактировал 31-07-2014 в 21:19 Nemo.)
Найти все сообщения

CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 31-07-2014 22:18
(31-07-2014 21:16)Nemo писал(а):  Як звучить тім вювер не відомо, слухав не довго)))
teamviewer жрёт ресурсов порядком, не лучший вариант Sick0010
Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 31-07-2014 22:51
(31-07-2014 22:18)CTAC писал(а):  
(31-07-2014 21:16)Nemo писал(а):  Як звучить тім вювер не відомо, слухав не довго)))
teamviewer жрёт ресурсов порядком, не лучший вариант Sick0010
Тут сперечатись не приходиться, - найкращий для віддаленого керування по споживанні ресурсів саме Лінукс))))

А взагалі вимога такащоб на андроїд керувалка віддалена ставала)
Найти все сообщения

CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 31-07-2014 23:01
Дак я так и пользуюсь, xbmc + yatse на android Happy0144
А windows/linux абсолютно всё равно Embarrassed
Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 03-08-2014 09:58
Вітаю!

Потрохи перебіжками просуваюсь в збиранні компика.
В п"ятницю придбав БВ АТХ блок живлення, витягнув з нього все зайве.
Відповідно з комплектом проводів з штекерами для підключення материнської плати, жорстких дисків і живлення процесора.

Вчора ввечері дістав коробку з різноманітними радіаторами і почав мудрувати над тим, як і що розташувати.
Навіть попри те, що потужність блока живлення буде тільки 75 Вт - розташувати все в обраному корпусі компика і корпусі блока живлення стало неабиякою проблемою...
Надумав розташувати все зображеним на фото чином.
Розташувати по-іншому, вибравши для компонування з кількох кіло радіатори у мене не вийшло Улыбка
Навіть стурбований і засмучений був такими складностями реалізації...

Всередині блока живлення АТХ розташовано основний трансформатор 75 Вт і радіатори стабілізаторів напруг +3,3В +5В +12В, - споживання по них сягає декількох ампер.
Зовні розташована плата з діодними мостами, конденсаторами і стабілізатором -12В 0,5А і +5В 0,7А - зовнішнє живлення звукової + чергове живлення материнської плати.

На кришці блока живлення АТХ розташовано великий вентилятор. Кришки на фото нема.
Я планую підключити цей вентилятор до +5 або +7В.
Таким чином, щоб він працював безшумно, але забезпечував необхідний конвективний потік.
Компик поїде в Іспанію, а там навіть навесні і восени спекотніше чи у нас зараз Party0012

Радіатори відповідно розташовані в верхній частині коробки на відстані 15 мм від верхньої стінки, щоб забезпечити вільний рух повітря.
Додатково прикрутив пару чорних радіаторів, щоб збільшити площу розсіяння енергії.
Радіатори прикручені на 2-х досить товстих 6-тигранних стійках до суцільної верхньої стінки - частина тепла буде передаватись самому корпусові блока живлення і охолодження буде ефективнішим.
Радіатори від корпусу не ізольовано.
Самі лінійні стабілізатори розташовані на ізоляційних прокладках - на корпусі компика буде потенціал захисного заземлення (PE) - GND напруги живлення необхідно ізолювати від корпусу.

Для основної напруги 5В використаний лінійний стабілізатор на 5А LD1084V.
Для решти - 7833 7805 7812 7912
Чергова напруга і напруга живлення звукової картки +5В буде живитись від маленького трансика (10 Вт), який буде розміщено окремо в корпусі.

Схему коли буде час намалюю на папірці, сфоткаю і додам.

Поки мені подобається, як все розташовується і збирається Улыбка

Найти все сообщения

Выразили согласие: mihail , CTAC , quadrokot , viruskin , Plinius
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 06-08-2014 09:42
Роботи потрохи тривають Улыбка
Сьогодні ввечері планую здійснити перший запуск!

Навіть такий невеликий блок виявився складною і морочливою справою...

Що вже казати про блок живлення, як у зварювального апарату, до канонічного cMP2 на І3.

Але, з своїх відслуховувань - дуже впливає на звук.

От, уявіть. Частоти S/PDIF і I2S - 11 мГц, 2 мГц, 44 кГц. Напруга конкретно S/PDIF - близько 0,2В.

А імпульсний ATX блок компа шумить на цілком співвимірюваних частотах і з напругою імпульсів 220В * 1,4 = 308В.
Уявіть як імпульси амплітудою 308В наводяться на сигнал 0,2В S/PDIF і впливають на таймінги, наводять шуми.

Але, чисто лінійний блок - велика морока. Надто велика.
Хороший результат буде при компромісі 12В лінійний + ATX DC DC конвертор. Нам шуми не 300В, а лише 12В.
І все ж різниця між чисто лінійним і 12В лінійний + ATX DC DC - дуже значна.

Найти все сообщения

Mitia Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 06-08-2014 14:20
Приветствую!
У меня сейчас компик, на материнке как у Немо и РМЕ 96, запитанный от обычного пасивного сисоника, на необрезанной винде. Пробовал разные плеера: Юзабилити ц.плэя удручает, у xbmc нет поддержки асио. Остановился на j.rivere по причинам: есть асио, отличные управлялки, что под иось, что под андроид. При сравнении звука с ц.плея разницы не услышал. Планирую модернизировать свой компик по питанию. Соответственно попрошу владельцев муз. компиков отслушать j.river, и выразить свое мнение по поводу звука данного плеера.
Найти все сообщения

UncleStas123 Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 06-08-2014 15:04
(06-08-2014 09:42)Nemo писал(а):  Уявіть як імпульси амплітудою 308В наводяться на сигнал 0,2В S/PDIF і впливають на таймінги, наводять шуми.
Ой, а Вы не перегибаете? Про 300В-то. Важно ведь не сколько наводок на входе питания, а сколько их на выходе спдифа.

Интересно было бы увидеть сравнение наводок при линейном БП и при хорошем импульсном. Учитывая импульсный хороктер потребления и наличие всяких регуляторов на самой мамке, мне кажется результат сравнения не столь однозначен
Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 06-08-2014 16:31
(06-08-2014 15:04)UncleStas123 писал(а):  Ой, а Вы не перегибаете? Про 300В-то. Важно ведь не сколько наводок на входе питания, а сколько их на выходе спдифа.

Интересно было бы увидеть сравнение наводок при линейном БП и при хорошем импульсном. Учитывая импульсный хороктер потребления и наличие всяких регуляторов на самой мамке, мне кажется результат сравнения не столь однозначен
На скільки я розумію імпульсну техніку - не перегинаю Улыбка
Я колись, що років 5 назад розробляв імпульсний блок живлення 12В 5А з подальшим замовленням масового виробництва, компанією де працював в Китаї.
Фактично не хитре - на мікросхемах Топсвіч і на трансформаторах Премєрмагнетик розробити надійний блок живлення. Схем і технічної інформації в даташитах вдосталь.

Так ок, якщо Ви орієнтовно розумієте структуру і принцип роботи імпульсного блока живлення - маєте чітко розуміти де там виникають цифрові шуми і яка природа їх поширення і впливу на інші ланки.

Про імпульсний характер споживання материнської плати.
Якщо саме лінійне джерело живлення буде мати нульовий внутрішній опір (або опір прямує до нуля) - характер споживання навантаження ніякої ролі не грає.
Тобто шуми будуть тільки від самої материнської плати. Але не від блока живлення.

В інпульсному блоці живлення характер навантаження на пряму впливає на таймінги внутрішніх резонаторів блока живлення і т.д. - тобто впливає безпосередньо.

А чим міряти шуми?
Осцилографом, спектроаналізатором? Як оцінювати?
Де міряти?
Шуми не носять вплив на самі данні, що передаються по СПДІФ. Данні передаються ок.
А от таймінги псуються і значно. Шуми вносяться.
тобто моменти відтворення сигналу.
Як міряти вплив шумів на таймінги?

Все досить абстрактно. Я вчив метрологію в університеті, а на роботі є цифровий осцилограф, в друзі в універі - сперктроаналізатор Хюлетпакард.
Але що ними можна міряти?

А от почути різницю звучання можна без проблем. І різниця значна.
Можете принагідно послухати і переконатись.
Найти все сообщения

Выразили согласие: бандит 3
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 06-08-2014 19:55
(06-08-2014 16:31)Nemo писал(а):  Тобто шуми будуть тільки від самої материнської плати. Але не від блока живлення.
Так и я об этом же. Причем важен уровень этих шумов в спдифе при одном и другом типе БП

Цитата:А чим міряти шуми?
Осцилографом, спектроаналізатором? Як оцінювати?
Де міряти? ... Як міряти вплив шумів на таймінги?
Например статистически. Задаться последовательностью нулей на выходе. Или единиц. Или нулей-единиц. Фиксировать форму сигнала, например 20 точек на период. Повторить последовательность N раз. Посчитать среднее и СКО. Если линейный БП лучше, то с ним сигнал будет более близким к идеальному, и СКО будет меньше.

Но опять же, импульсный БП брать не комплектный из дешевого корпуса , а качественный, скажем $150-200

Цитата: І різниця значна. Можете принагідно послухати і переконатись.
Вот с этим - сложности. Пока что никто не делает вменяемые линейные БП. И чтобы с предварительной прослушкой. ЦАПы люди делают - значит это имеет смысл. А вот БП...
(Отредактировал 06-08-2014 в 20:06 UncleStas123.)
Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 06-08-2014 21:25
(06-08-2014 19:55)UncleStas123 писал(а):  Так и я об этом же. Причем важен уровень этих шумов в спдифе при одном и другом типе БП
В чому суть, - якщо для живлення материнської плати і інших комп"юрерних комплектуючих використаний правильний лінійний блок живлення - шуми компа будуть визначатись тільки власними шумами компа.
А якщо від імпульсного блока живлення - шумами компа і шумами імпульсного блока живлення. А шуми чи то імпульсний тип споживання компа буде обумовлювати значну зміну спектру шумів блока живлення.

І в інмульсному блоці живлення ніяк це не подолаєш ніяким стабілізатором.
Тут причина в типі перетворення енергії і в вихідному опорі блоку живлення.
До речі, я на роботі близько року назад я експериментував і досліджував осцилографом напругу на виході чудового імпульсного стабілізатора ST1S10.
Вона була навантажена дот матриксом - імпульсне навантаження пару ампер типу як комп споживає.
Так от - на виході великі пульсації. Скоріше не пульсації, а просідання напруги.
По причині того, що мікросхема імпульсна, а тривалість імпульсу обмежена і дискретна. не встигає спрацювати зворотній зв"язок.
На виході - голки. Конденсаторами ніяк не врятуєш це.
Є поняття внутрішнього опору. А він там великий.

(06-08-2014 19:55)UncleStas123 писал(а):  Например статистически. Задаться последовательностью нулей на выходе. Или единиц. Или нулей-единиц. Фиксировать форму сигнала, например 20 точек на период. Повторить последовательность N раз. Посчитать среднее и СКО. Если линейный БП лучше, то с ним сигнал будет более близким к идеальному, и СКО будет меньше.
А до чого прагнути?
І там і там величини будуть різні.
Але спектри відхилень будуть кардинально відрізнятись.
Тобто енергія шумів і пульсацій буде лежати в різних частотах.

Тут я Вам навіть без вимірювань можу сміливо стверджувати, що спектр шумів і пульсацій імпульсного блока живлення буде лежати в високочастотній області, повністю співвимірюваній з частотою СПДІФ.
В трансформаторному блоці живлення з лінійним стабілізатором власних шумів і пульсацій в принципі мінімум.

Даруйте, але я маючи рівень магістра радіотехнічного факультету КПІ, будучи дворазовим призером всеукраїнської олімпіади по електронних апаратах в Харкові (хоча потрапляв туди випадково), років 10 займаюсь розробкою електронних штук і років 5 меломаською апаратурою...
Але я просто не знаю, як можу інтирпритувати отриманні статистичні данні і описати їх вплив на звук Sad
Тому, тут не до мене...

Прошу ще пояснити, як в такому разі інтерпритувати дію лапового клока і його вплив на звучання цифрових штукHuh

(06-08-2014 19:55)UncleStas123 писал(а):  Вот с этим - сложности. Пока что никто не делает вменяемые линейные БП. И чтобы с предварительной прослушкой. ЦАПы люди делают - значит это имеет смысл. А вот БП...
Не бачу складностей Улыбка
Друг в сусідньому будинку меломан любитель. Зробив по статті з сайту Михайлова лінійний блок для канонічного МУЗПК. Знаю людину з Києва, яка також зробила.
В неті статей багато, навіть на теренах пострадянського простору.
Тому, роблять достатньо.
Але, для цього потрібно знати, вміти, хотіти і могти. І потрібно не просто говорити, а робити.
Зберіть, послухайте, порівняйте - зможете оцінити об"єктивно Улыбка

Я зробив і щойно запустив.
Перед тим слухав і порівнював з імпульсним, який користував раніше.
небо і земля Улыбка
Якщо хто принесе чи пришле за власний кошт Чіфтека або Сісоніка - можу порівняти)

А поки завершую полеміку.
З часом намалюю орієнтовну схему і викладу в тему.
Також опишу що і куди і коди подавати для коректного включення.
Але потрібно провести деякі експерименти і спробувати трохи автоматизувати процес включення.

Ще потрібно буде прикрутити окремого радіатора з стабілізаторами для +5В живлення вінтика і ССД. ССД споживає цілий ампер. А вінтик - десь 0,7 - це чимало.
А взагалі ця материнська плата споживає трохи менше чим дуже подібна моя)

(Отредактировал 06-08-2014 в 21:52 Nemo.)
Найти все сообщения

Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 06-08-2014 23:56
(06-08-2014 21:25)Nemo писал(а):  Прошу ще пояснити, як в такому разі інтерпритувати дію лапового клока і його вплив на звучання цифрових штукHuh
Ну, например..., ламповый клок обеспечивает малое среднеквадратичное отклонение, и стало быть высокую стабильность формы сигнала в каждом периоде, отсюда и малый джиттер

Цитата:Якщо хто принесе чи пришле за власний кошт Чіфтека або Сісоніка - можу порівняти)
А поки завершую полеміку.
+1. Без сравнения с хорошим БП (Чифтек вряди сюда относится) можно лишь констатировать, что линейный БП лучше бюджетного импульсного.

Удачи!
Улыбка
Найти все сообщения

CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 07-08-2014 00:56
Ну я ещё раз приведу в пример небезызвестную компанию Weis, они как-бы мэтры компьютерного аудио. У меня идолов нет, однако всё-таки присматриваюсь Wink
Они используют импульсный блок питания. Что касается моих опытов, я также придерживаюсь мнения что линейный блок питания особо никакой пользы не несёт, кроме мороки и размеров. Все профессиональные PCI карты имеют встроенную фильтрацию и стабилизацию питания довольно серьезного уровня (за это и деньги берут), они рассчитаны на работу с обычным качественным компьютерным блоком питания.
Насчёт лампового клока, я лично не слышал, однако устанавливал клок (правда не ламповый) давно в CD player Technics SP1200, я его тогда сильно мучал, устанавливал трансы на выход, выключал аналоговый фильтр, ну не помню ещё чего. В конце попробовал поставил платку клока со своим питанием, всё по-модному на тот период, ну что сказать - хуже не стало, однако лучше тоже Улыбка
Сразу оговорюсь, сидюк тот был довольно высокого уровня, профессиональный аппарат (в хорошем смысле), так что я теперь как-то осторожно отношусь к этим клокам Wink
Насчёт компьютерного аудио, я скажу так - очень большую роль играет (это на моём опыте) spdif соединение - всё что на пути сигнала должно быть ультимативного качества с обоих сторон - приёмника и передатчика. Ну это относится конечно и к классическому CD проигрыванию. Это самый главный показатель, без этого не будет звука, всё остальное - детали Embarrassed
Звук например очень просто убить плохим кабелем spdif (не дешевым, именно плохим, он может быть даже очень дорогим). Party0012
Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 07-08-2014 10:16
Привіт!

Я нічого не маю проти імпульсних блоків живлення Улыбка
Влаштовують, подобаються - і добре.

Лише пишу аргументи приводжу факти, які вважаю вагомими.

Про порівняння імтульсного АТХ блока з саморобним лінійним - друг з сусіднього будинку має схожу до моєї систему і зроблений по концепції МУЗПК.
Спочатку у нього був такий блок живлення - Seasonic Platinum-460 Fanless (SS-460FL2)
Але потім він зібрав лінійний і продав Platinum-460 тут на форумі. Якби тема піднялась раніше - я взяв би в нього і порівняв у себе на слух)
Але, на жаль, можливість взяти послухати подібний блок ускладнена і я обмежусь довірі його практичним експериментам Party0012

Про фільтрацію завад звуковушки.
Що стосується саме виводу СПДІФ. В звуковушці для цього користуються напруги +5В і/або +3,3В.
Дуже легко взяти маленький окремий трансформатор, подати лінійне живлення тільки на одну звуковушку і порівняти, відслухати.
1. Комп від імпульсного блока + звуковушка від імпульсного.
2. Комп від імпульсного + звуковушка від зовнішнього лінійного.
Тут інструкція як це зробити для джульки - http://cmp2.zz.mu/Juli_.pdf

Щоб не різати плату самої картки можна придбати PCI-PCI подовжувач і порізати його.
Зробити таке і послухати різницю.
Тоді Ви зможете для себе оцінити варта вона такої великої мороки чи ні.

Справа в тому, що відфільтрувати і стабілізувати більшу частину наявних завад просто не вийде, скільки за це не плати і що для цього не роби... Така природа речей.
При використанні лінійного блока вийде повністю відвязатись від описанизх завад.

Тут справа лише в тому, на скільки це важливо і де є золота середина.
Цілком нормально обрати для себе визначену концепцію і на ній зупинитись)))

Але, стверджувати, що різниці між хорошим імпульсним і хорошим лінійним не буде - не зовсім правильно...
Варто хоча б почитати на різних форумах відгуки тих, хто реально слухав лінійні блоки - я ще не читав жодного відгуку, де лінійний би поступився хорошому імпульсному.

Але, повторююсь знову - не завжди це потрібно і не завжди це виправдано.
Цілком нормально обрати концепцію, реалізувати і не морочитись з крайностями.

Про ламповий клок і про вимірювання.
Міряли його і порівнювали з різними транзисторними, - різні люди в різних країнах.
Різницю по параметрах оцінити важко.
Але що характерно - гармоніки транзисторного клока зосереджені в основному в ВЧ. Гармоніки лампового в НЧ. А кількість параметри досить схожі.

Але, з того що я відслуховував і скільки відслуховував для себе. Мені просто не цікаво слухати звук цифрового транспорту бехзз використання лампового клока.
Такий факт.
Слухати я його то можу, але якщо порівнювати з звуком хорошого транспорту з ламповим клоком - різниця дуже значна.

Це як різниця звучання лампового підсилювача і транзисторного.
Є хороші транзисторники, добре звучать. Але, скільки не слухав і не порівнював з ламповиками - не моє і все.
Я по ламповиках.
Хоча повторюсь - є дуже достойні транзисторники і я проти них нічого не маю.

А тепер давайте співставимо коефіцієнти нелінійних спотворень класичного ламповика і класичного транзисторника. що краще?
І ще можна порівняти по параметрах однотактники і двотактники.
В теорії двотактники краще, але чому навіть в наш час серед меломанів так багато любителів однотактів на 2-3-5-7 Вт?

Як Ви можете мені як інженеру з освітою і досвідом пояснити такий феномен і що я маю міряти щоб зрозуміти в чому причина кращості звучання ламповиків?

В тему про транзисторні клоки. Додав фото Аркама 250. У мене був один проїздом. декілька днів назад проїздом був інший.
Апарад середньо статистично продається за 500$ і відгуки про нього ок.
Там досить наворочена цифрова частина.
На фото видно багато конденсаторів Блек Гейтс. Видно також тактовий генератор з 2-ма кварцами.
Вони там зробили такухитру і наворочену схему тактового генератора, ніде такої не бачив...

А по звуку на мій смак він посередній. АКАІ СД79 в якості транспорта його значно переграв. Я не кажу про МУЗПК.
Тому, тактові резонатори справа не проста і заплутана Улыбка

З повагою Party0012

Додав фото

(Отредактировал 07-08-2014 в 10:17 Nemo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: CTAC
CTAC Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 07-08-2014 11:10
Насчёт линейного БП, я пробовал к M-Audio Firewire подключать, разницы не понял Embarrassed Мой друг сейчас делает линейный БП для компа, если он всё-таки сделает - попробую Wink
Насчет ламповых усиителей, тут не вопрос думаю есть хорошие транзисторные, наверняка есть очень хорошие. Дело тут не в искажениях, имхо в-основном в элементной базе, ну нет таких транзисторов которые будут играть как WE 300B 30x годов, однако тут цена как-бы показывает своё.
Про себя скажу, у меня ламповый усилитель на EL34, с лампами Mullard XF1 он играет лучше чем транзисторый, однако если поставить что попроще - будут серьезные вопросы, если что совсем бюджетное, думаю будут одни вопросы без ответов Biggrin
Arcam транспорт не плохой, смотря с чем сравнить, мыльный он, не смотря на все навороты, думаю его просто привести в божеский вид, механика там хорошая Happy0144
Найти все сообщения

Выразили согласие: Nemo
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 08-08-2014 22:50
Роботи продовжуються)))

Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 09-08-2014 15:21
Дехто його боїться. Дехто над ним сміється)))
А я рекомендую користувати за призначенням - для тактування транспорту аудіоданних.

На фото ла повий клок для тактування звуковушки компика)))

Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 09-08-2014 20:49
Заведення тактового силналу від лампового клока на звуковушку.

Поетапно відслуховуюьефект від різних ланок.

Від заведення для такту звуковушки лампового клока ефект радикальний.

Умовно - звук стаєь більш аналоговим і натуральним.

Згодом напишу більше.

(Отредактировал 09-08-2014 в 20:59 Nemo.)
Найти все сообщения

Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: Збираємо МУЗПК по образу cMP2 / 10-08-2014 09:18
Фодам фото зібраного компика

Фото....................

Наступні...........

(Отредактировал 10-08-2014 в 09:48 Nemo.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: Вадимыч , Fisher

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS