Желательно открыть оба в соседних вкладках и прослушивать участками по полминуты-минуте.
Чтоб почувствовать разницу.
Кстати в нормальной записи,контрабас играет в правом канале.
На виниле,по центру,чтоб игла не вылетела.
Ну и как всегда,сожрана часть деталей,особенно хорошо слышно на ударных и саксофоне.
Как и присутствие мути в звуке.
У меня от 21гц,а у тебя?
Quis custodiet ipsos custodes?
Нет,я слышу ,что там звук чистый,нормальное стерео,детальный незашумлённый и не прибитый и контрабас в правом канале,а не звук с эффектом "канализационная труба"(Есть такой сетап в настройках звуковух.Поинтересуйтесь.),глухой ,с потерей детальности,с налезанием серии ударных друг на друга и контрабас по центру(но это уже особенности винила никуда не деться,спишем).
Сначала да,ух ты ,как резко живо и бомбически.
А потом минуты через две и когда сравниваешь с нормальным звучанием,всё сдувается и слышишь лишь грязь и недостатки.
Пилите Шура,пилите...
Потенциал есть.
У меня от 21гц,а у тебя?
(09-01-2025 17:32)oleg2566 писал(а): Розумію Сашко, зараз всі мало слухають , кажуть "время не то", мій приймач працює 20 годин на добу і повний аналог, як би
О,новый выпуск " В гостях у сказки", чуть не пропустил...
Зубочистки это сила,пустоты что под пластинками добавляют резонансов(так как нет прижима к мату),звук волшебнеет послезвучиями)
Этим Ураков занимался давно ещё.
Только на пирамидки пластинки ставил.
Монопенисуально в принципе.
У меня от 21гц,а у тебя?
Випадково надибав фото десятирiчної давнини СЧВЧ напiвцилiндричних АС по типу Мартiн Логан що колись лампiчив.Зараз стоять на фронтальнiй стiнi у якостi розсiювачiв,виглядають круто,але мене не задовольнили,тонка смужка шириною у 20мм у рази лiпше,точнiше.Воно i зрозумiло чому.
На фото бронзовi статори ВЧ котрi побiдили на голову перфорованi напiвцилiндри а-ла Мартiн Логан.
Також записав на S-VHS маг 2 треки з цифрового джерела i аналогового,запис вiв з дивана:
Пригадую коли набирав якихось дінів у доєлектростатичну епоху,то найкращим акустичним оформленням виходило яке-небудь бунгало,велика буда з ковдр,кусенів фанери и прочих тимчасових матералів.
А от коли вже ніби все прорахував,натесав дерева дорогих порід,склеїв,залакував...то крутий звук(той що з буди) десь дівався,"всьо не так реб'ята".
Отже моя мораль:АС тре будувати у КДП,а не заносити готові бабусині скрині і лиш потім їх мостити, прилаштовувати до КДП.
Ну так жеш воно і вийшло з моїми ізобариками,розвернув їх звук ззаду наперед методом бамбукових шпалєр.
Звук суб'єктивно рупорний,б'є низами по пупові і викрикує на середині при динамічних відтінках у музичних полотнах,я довольний.
Дядько Сашко пiдхопив якогось вiрусу,нинi вже четвертий день,трохи одпустило,отже записую усiлякi пласти для розваги i що помiтив-радянськi диски соцiалiстичного табору(табiр у даному випадку ужив в позитивному значеннi),наприклад ферми Мелодiя дуже круто звучать,так приземлено,натуралiстично,шось од соц. реалiзму видко.
Чи то у мене так добре все грає,без вийнятку,скорше шо друге.
Нє, ну точно,сиджу ось у наушниках(звiсно шо Перун) буквально лєпше навить чим студiйнi декотрi треки,аналоговiше якось,точно.