Та чого ви за перемички людину налякали . Можна змінити перемички . Воно дасть тіки покращення . Не велике але дасть . Сетевий шнур також можна змінити приробивши апаратну вилку до підсилювача . Вхід апаратної вилки маю на увазі . Але я б вам цього не радив робити не тому шо потім будуть писати чому ви ковирялись в ньому . Бо насправді ви ж не ковирялись а вилка це просто мелоч і бесплатний бонус новому власнику не думаю шо хтось би був проти . А міняти не варто тому шо кабель коштує ресурсів . В даному випадку гра не буде коштувати свічок . Нормальний кабель 500 грн . Це початковий норм кабель . Краще ці 500 грн докласти до новго підсилювача .
Ше хочу додати попробуйте змінити фазу . Берете вилку від підсилювача . Включаєте її в одне положення слухаєте потім перекручуєте і включаєте в інше - слухаєте . Звук має також трошки мінятись .
Обовязково візьміть на прослушку . І експошур і аркам і можете ше маранц попробувати взяти . Тільки не з низьких маранців . Якийсь ближче до топу . Хоча в маранца з басами також не АЙС .