Опрос: А Ты голосовал за Януковича?
Да и горжусь этим!
Нет,и мне стыдно ,что не голосовал.
Не попадаю в предыдущие категории.
[Показать результаты]

Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины
Автор Сообщение
AngeL Не на форуме
Ветеран

RE: Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины / 18-02-2012 22:43
(18-02-2012 22:21)Russel Z. писал(а):  весьма интересное мнение :
Ур-Еко. Роздуми про українську журналістику

Така собі опозиційність заради опозиційності іноді призводить до кумедних випадків. Будь-яка обмовка Януковича одразу ж викликає шквал насмішок та кпинів. Обмовки Тимошенко зазвичай залишалися майже непоміченими. У 2007 році прем'єр Тимошенко відвідує Черкащину і губернатор Олександр Черевко патетично промовляє: «Вітаю Вас на землі славного Богдана!». Тимошенко нічтоже сумняшеся відповідає: мовляв, я знаю, які сильні позиції в регіоні в Богдана Володимировича Губського. В пресі - мовчанка. Уявіть, якби це сказав би Янукович. Інший приклад: Тимошенко привітала місто Чернівці з 600-літтям і у вітальному адресі написала: «Як сказав Великий Каменяр, "я єсть народ, якого правди сила..."». Що було би, якби Тичину і Франка переплутав Янукович? Я вже не кажу, що тричі впіймана на плагіаті Тимошенко плагіатором не вважається...
Зрештою, вона перебуває в ув'язненні, тож не варто бити лежачого. Прошу пробачення в тих, хто вважає її героїнею й кумиром - я лише навів приклади тенденційності. Янукович є об'єктом для критики апріорі. Не тому що він недовчений, неграмотний, неадекватний, а тому що для значної частини цього середовища він чужий. Оточення Тимошенко не моральніше за оточення Януковича. Але воно експлуатує міфологію Майдану, а регіонали - ні...

http://www.telekritika.ua/view/2012-02-17/69613
А вы не задумывались, почему такое пристальное внимание за Прохффессором?
Особенно мне последнее предложение понравилось, такой стиль отрицания, что он "недовчений, неграмотний, неадекватний", автору зачёт.
Может автор статьи ещё и скажет, что он и не сидел 2 раза?
(Отредактировал 18-02-2012 в 22:45 AngeL.)

Semper Fidelis
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины - AngeL - 18-02-2012 22:43

Переход:

Пользователи просматривают эту тему:

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS