Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины
|
Автор |
Сообщение |
Kombinator
Ветеран

|
RE: Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины / 17-02-2012 22:57
(17-02-2012 15:15)Russel Z. писал(а): (17-02-2012 14:54)Kombinator писал(а): Здоров. Скажем так, партія "Свобода" не сама любима моя партія, але вони декларують (роблять на місцях) , хороші речі, з більшістю яких я погоджуюсь. Так як вони, не були при владі, на всеукраїнському рівні, то маю думку( і не я один), що їм треба дати можливість довести свою дієздатність, само собою виборчим шляхом. Щодо ситуації у місті Львів, критикують мера тай добре,цеж демократія, краще працювати буде. У нас в Івано-Франківську, в раді теж "Свобода" має більшість, теж критикують мера, так і мер працює. В нас їх роботу видно, дороги ремонтують, і так далі. Так шо беруть вони на себе відповідальність, нікуда не ховаються. Kombinator
привет земляк пойми, декларировать (говорить) и делать -это разные вещи.
пример со Львовом красноречив -только много слов,а дел мало.
Во Франковске у меня много родни,там и отца похоронил. знаю не с чужих слов,как на Франковщине живут люди,что кого и почему они поддерживают.Там другой дух,убеждения...и поэтому западная часть отличается от страны в целом.Даже моя Буковина ,и та очень разнится от Станислава.
Здоров. Приємно земляка зустріти!  Взагалі, хочеться якихось кардинальних змін, тому так і виступаю за зміну влади в Україні. Хочеться ,щоб батьки шось побачили в цьому житті , тай сам карапкаюсь зі всіх сил, надоїло на не справедливість дивитися. Як казав Зігмунд Фройд "буття людини оприділяє її свідомість". Тому я за ЗМІНИ всіма руками і ногами!
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Два года назад Янукович победил на выборах президента Украины - Kombinator - 17-02-2012 22:57
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|