Ротель але і харман не промах . Я його особисто чув . А ротель ні . Але думаю тоже не поганий . Зараз сам сижу на ресівері від хармана поки збираються гроші на людський підсилювач . Пару днів тому взяв на послухати підсилювач денон . Думав буде краще чим ресівер . Бо було 2 апарати на вибір . Як не як підсилювач хоч і з нижчих моделей . І шо . Прослухав я його аж цілу годину . Поніс назад . Тіки натаскався в пусту . Приніс харман . Включив - зовсім інша справа . Денон не моє . Вже вдруге приношу підсилювач і несу його назад . Не можу слухати його хоть вбийте . Не сужу про фірму бо мав двічі справу з початковими моделями денона . По них не посудиш . Але факт на лице . Харман його взув по повній . Взагалі мені дуже їх звук імпонує . Живий . Динамічний . Де бас там бас . Де мякі верха там мякі . Де жорсткі там жорсткі . Не ідеал але це ж ресівер там музика як бонус . Але такий бонус нехілий я вам скажу якшо не кожен підсилювач його обіграє . Ше трохи спрацьовує фактор самовнушенія але як не крути денон той був просто мертвий . Зараз з задоволенням слухаю музику а з деноном було як гра хто скіки витримає .