Порадьте підсилювач для Triangle
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Порадьте підсилювач для Triangle / 11-01-2012 20:12
Обовязково . Це нічого мені не коштує поїхати послухати МФ . Людина сьогодні відзвонилась і перенесла на суботу . Я тут зразу і відпишусь по МФ . Шо мені сподобалось а шо ні .
З гібридників в мому бютжеті ось такий бачив https://hi-fi-forum.net/thread-18833.htm...0%B8%D0%B4 . Але послухати його мені навряд получиться тому я його не розглядаю як варіант .
Мені того ламповика дуже дизайн сподобався . Знаєте буває таке відчуття - хочеться мати . Пофіг грає він чи нє . І сумма посильна тому і виніс його тут на обговорення як варіант . Але якшо не підходить значит таке життя . Відкидаю його . Про квод скажіть шось хороше . А от в кводі мене зовнішній вигляд наоборот відлякує . Якби в мене був , то я б його в якийсь кращий корпус переніс .
На рахунок кулібіна і грува то поспілкуюсь обовязково .
Я дуже дуже хотів ше поїхати послуха підсилювач ЕДГАРА на базі опери . Але нажаль ніяк мені не виходить . І бютжет там вищий . Правда його в гілці Едгара дуже всі хвалять може є зміст взяти його раз він такий хороший , доложити там лишніх 100 уе і закрити питання на довго ?
(Отредактировал 11-01-2012 в 20:20 gun jack.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Порадьте підсилювач для Triangle - gun jack - 11-01-2012 20:12

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS