Просвещение новичков и прочих атеистов
|
Автор |
Сообщение |
Comandante
Ветеран

|
RE: Просвещение новичков и прочих атеистов / 07-12-2011 02:04
(07-12-2011 00:59)kravchenko писал(а): Ой, да это тот smirnofb который хотел мне запретить обращаться к нему и только лично глаза в глаза? Ой, живот болит. Вот это умора.
smirnofb, жгите дальше!
ок.добрий вечір пане кравченко.сьогодні з вами я.ок.добрий вечір всім!
Я щиро дякую пана кравченко за змістовну відповідь на моє запитання, стосовно української мови в файному місті.ок.добрий вечір пане кравченко, ви сьогодні добре повечеряли, як мені здається.ок.сьогодні з вами я.і дуже вдячний вам.ок.добрій вечір доречі!
це - попрерше!
а ще більше я вам пане кравченко вдячний, за те що ви мали змогу, дуже доречно згадати про мої шнурки. Так, мені не подобаються новомодні, так звані(далі буде більш звичною для вас пане кравченко, мовою.ок.добрій вечір пане кравченко.ок. )"молнії". мені більше до вподоби, як ви зрозуміли "шнуркі". Я відчуваю кайф і це мені дає натхнення з ранку.ок.дякую.сьогодні звами я.ок.добрий вечір доречі пане кравченко.ок.добрий вечір всім!
це - подруге!
До речі, як вам мій курсив? На зір не впливає? Ви попробуйте будь ласка перед тим як переглядати сторінки форуму, забезпечити себе довідкою про стан далекоглядності, а простіше між нами офтальмологами стан здоров'я ваших очей, а потім на протязі якогось часУ, і ще пройти тести стововно зору після перегляду форуму. ок.добрий вечір пане кравченко.ок.сьогодні з вами я .ок. добрий вечір всім!
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Просвещение новичков и прочих атеистов - Comandante - 07-12-2011 02:04
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|