Просвещение новичков и прочих атеистов
Автор Сообщение
gun jack Не на форуме
Ветеран

RE: Просвещение новичков и прочих атеистов / 01-12-2011 15:52
А я підтримую таку ідею . Якшо група людей хоче зблизитись заради єдиної ідеї ( в даному випадку може бути прослуховування проводів , підсилювачів , широкополосників , вінілу і багато чого іншого ) і для підняття свого досвіду то шо в цьому поганого . Я особисто у львові так і не найшов однодумців . І вгості мене так ніхто і не запросив . І до себе в гості запрошував . Так ніхто і не зголосився =)))) Тому боюсь шо це все приречено .
Інша справа для прослуховування різних компонентів їх треба мати . Особисто я також крім ресівера і своїх АС послухати більш нічого не можу запропонувати . Але клювати людину за хорошу ідею це в стилі нашого форуму . А люди які мають дорожчі компоненти звичайно шо їм не цікаво іти слухати до когось ресівери і запрошувати бригаду до себе також не горять бажанням . Тому мабуть все так і залишиться я в себе а ти в себе .
Якшо дойде до якоїсь конкретики в мому місті то пишіть я підтримаю міроприємство .
peace Happy0158
Найти все сообщения

Выразили согласие: Леонид

Сообщения в этой теме
RE: Просвещение новичков и прочих атеистов - gun jack - 01-12-2011 15:52

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS