(22-11-2011 21:52)gun jack писал(а): Там ФИ спереду ( є і ззаду для вч сч секції ) і не гудять та і до стіни там сантиметрів 50 це просто штора створює візуальний обман . А так все по фен шую =) Ну крім мебелі =)
Правильно вам посоветовали!Надо отодвинуть акустику,ибо при таком расположении,вы и половину звука не слышите.А акустика очень душевная.Но это уже квартирные проблемы!!
Ви праві . Я пробував зробити ідеальні умови . Ну не ідеальні але максимум шо я міг зробити . Значить всю мебель (2 стільчика і журнальний столик і тумбочку ) я виніс в іншу кімнату і колонки я висунув вперід ше на см 20-25 . Спору немає грати почало значно краще . Але все прийшлось вернути на місце . І ше в мене часто музика грає як фонова . Я люблю слухати музику і прибирати наприклад . І значно рідше я сідаю посередині і суто слухаю . Тому ше якось терплю цю (навіть не знаю як це назвати) захаращеність . Може з часом я всетаки добю ту перестановку і повикидую стару мебель . Але нажаль зараз приходиться самому терпіти те шо є . Колонками дуже довольний і не жалію ні скільки шо їх купив хоча шо б їх купити прийшлось залізти в борги трохи . А борги я дуже не люблю . Але аудіофільський зуд мене переборов =)))))