Цапы PS AUDIO DL3 и ARCAM rDAC. Тестирование делитанта!
|
Автор |
Сообщение |
tomash
Ветеран

|
RE: Цапы PS AUDIO DL3 и ARCAM rDAC. Тестирование делитанта! / 21-11-2011 18:42
(21-11-2011 18:34)gun jack писал(а): Буває і таке . Особисто я різницю замітив і свій цап продавати передумав . Хотів сказати шо у вас СД програвач напевно не поганий раз різниці не має але дивлюсь що у вас ЗК . Це трохи дивно . Давайте фото розміщення . Може цапи не прогріті . А ше є 1 метод . Послухайте цап дня 3-4 а потім без нього . Сам не завжди замічаю з гіршого на краще (точніше замічаю але не сильно і буває думаю шо річ не коштує тих затрат ) а от коли з кращого на гірше то чути зразу і затрати вже не здаються такими великими =)
а по кутах не виходить розмістити ?
Дякую!  Насправді, щоб там не казали, але моя ЗК Xonar D2 непогана цяцька на Burr-Brown PCM1796. Може, в цьому справа? 
Слухати 3-4 дні ці ЦАПи не можу нажаль!  Потрібно віддати пристрої вже в середу.
Цитата: а по кутах не виходить розмістити ? Так вони і в кутах і є 
(21-11-2011 17:58)BlackPhantom писал(а): Эпический бог..... тебе еще в той теме писали, что хоть тестируй цапы, хоть не тестируй, но пока не приведешь в порядок "усилитель <=> акустика", разницы не услышишь. Писали ? Писали. Не послушал, зачем опять советы спрашиваешь? 
А теперь, ВОПРОС! 
Поскольку, я не могу вот так СРАЗУ все сменить - и акустику, и усилок.. Я думаю, что резонно все это делать поэтапно. А именно.
Взять PS audio DL3 - НА ВЫРОСТ. Дабы закрыть вопрос об источнике. И позже заняться усилком и прочим. Вариант?
(Отредактировал 21-11-2011 в 18:49 tomash.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Цапы PS AUDIO DL3 и ARCAM rDAC. Тестирование делитанта! - tomash - 21-11-2011 18:42
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|