Цитата:Важко сказати ситуація кожен раз однакова як підключаєш шось нове вроді різниця мінімальна посидиш місяць включаєш старе і воно починає звучати як дрова . Якшо конкретніше то харман мені подобається ВСІМ . 30 ват вроді мало але на справді більше чим онкіовських 80 . Потім бас вне конкуренції . Його стало більше але він став мякшим ну просто так як я хотів . Верха і середина тоже покращились . Якшо в двох словах то харман більш насичений якись . Після нього онкіо якийсь сухий . Колись всім до джамо рекомендував онкіо тепер харман кардон . На рахунок Цапу то зеро даку не мав а продаю МФ іто тільки тому шо хочу рухатись в перед . А так то він мене всім влаштовує і можливо шо я його зніму з продажі ближчим часом . Порівнював МФ з якимось ламповим цапом за 1000 уо в свого знайомого в хай фай салоні на комплекті прімейр і таной . МФ програв але не настільки і навіть мій критичний до всього знайомий визнав шо різниця не дуже велика і рекомендував мені його залишити . Можнанавіть сказати шо в лампи інша подача і взагалі не дуже коректно їх було порівнювати .
Насчет Цапов напутал, то не Вы продаете...
А Ваш рес имеет preAmp ? Тоже вроде в продаже был/есть(?)...
Кстати можно поискать HD970 проигрыватель, тот имеет входы цифровые, можно как цап использовать, ну раз уж на Харманах остановились...