|
|
Генератор волн Шумана
|
| Автор |
Сообщение |
TarasBoolba
Ветеран

|
RE: Генератор волн Шумана / 28-10-2011 10:18
(28-10-2011 09:03)cosmos писал(а): (28-10-2011 01:56)VictorV писал(а): Алчевск пишется с большой буквы - это такой населенный пункт. тыкать мордой в место проживания - быдлизм.
Виктор, да остынь, последнее время "тыкать мордой" на этом форуме вошло в привычку! я уже писал на старом форуме про людей,проживающих в крупных городах, и совсем как недавно сьехавших с сала и лука на вакамэ и суши, или пересевших с машины скорой помощи на ауди А6. Конкретно к твоему собеседнику притензий не имею, но тенденцию "всезнайства" замечаю! Нікуда я на переїзжав, пересідав і т.д. Я іноді всі слова пишу з маленької букви, просто ліниво натискати шифт. Стосовно все "знайствта" теж не по темі я ніразу не розбираюсь в вінілі в лампах трошка, але слабо. вчусь... коли я щось пишу опираюсь на власний досвід або на підручники які прочитав. зауважте я не лізу в теми з порадами про вініл лампову техніку та навіть просто з порадами рідко встряю в розмову. Ця тема мене зачепила просто (просто стійка асоціація з ретоною).
(28-10-2011 09:57)Шляхов Илья писал(а): Господа присяжные :-), есть идея! Если охота поиграться с частотами, близкими к альфа- ритму мозга, можно использовать стробоскоп на светодиодах. Схема проста, как двери,
мультивибратор с изменяемой, в пределах 3…10 Гц, частотой, транзисторный ключ и блок питания. Включить эту штуку в затемненном помещении, изменять с частоту и следить за своими ощущениями :-).
С уважением.
в дитинстві робив експерименти з подібною штукою тільки на ІФК-120 були і негативні відгуки людям робилось зле, доречі такі штуки можуть викликати навіть епілептичні напади і загострення інших болячок, воно вам треба? не мучте свою голову , нівіщо взагалі мучити свій мозок?! мало навантажень і стресів?
ПС дитячі забави - то була спроба зробити альтернативу тодішнім світломузикам. дречі зауважте сучасні стробоскопи на дискотеках мають довгий фронт і відносно не часто блимають - мабуть не просто так..
погодь жена в интернете ктото не прав :)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Генератор волн Шумана - TarasBoolba - 28-10-2011 10:18
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|