Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
Lom
Ветеран

|
Re: Акустика USHER / 09-02-2008 19:53
Хочу подякувати шановним Vitosу та Snarkу, завдяки описам яких про акустику USHER, я звернув на неї увагу, коли перед Новим роком підбирав акустику для заміни попередньої.
Саме після читання їх вражень в мене і виникло бажання послухати CP-6381 (как прийнято говорить: большие напольники  ).
Особлива подяка IZ SELA за емоційні та яскраві описи вражень від „полочних” USHER.
Так описувати USHER, як це зробили вищезгадані автори я навіть не буду й пробувати.
Тим паче, що не відношу себе до категорій спеціалістів, або навіть кваліфікованих любителів.
Було бажання слухати музику з максимальною схожістю до того як вона звучить в театрі опери та балету або в філармонії Києва (размечтался  ). Звичайно за „розумні” гроші. Начитавшись... (звучит, как обкурившись  ) та дещо послухавши в салонах вибрав моделі, які мене зацікавили найбільше:
Focal-JMLab Electra 1007 Be
Tannoy Stirling
USHER CP-6381.
Враження:
Focal – полочні, ярко, нема низьких, мало натурально, занадто дорого.
Tannoy – напільні, збалансоване звучання, бухтять – у корпуса занадто тонкі стінки, недостатньо розкривають муз. матеріал, дорого.
USHER CP-6381 - і заграла Музика... Відмінно відіграють, як класичну, так і динамічну музику.
Мені сподобались  .
(Отредактировал 09-02-2008 в 20:02 Lom.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - Lom - 09-02-2008 19:53
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|