Акустика USHER
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран

|
Re: Акустика USHER / 27-11-2007 22:43
О! Нібито затихло.  Темно.  Нікого.  Тільки АШЕР і тиша. Тиша і АШЕР!
Варто було відлучитись у рідне село на лижах покататись, (де ледь неоглух від тиші, не отруївся киснем, та не осліп від снігу сріблясто-білого) як тут таке лихо скоїлось!
 :ass: 
Страшно тепер сидіти на цій гілляці в "ось хай хвайному" лісі. Війна, брати!
:`(
Ойо-йо-йо-йо-йо-йо-йой!
:`( :`( :`( :`( :`( :`( :`(
Братики „Мелохвіли” простіте мене недалекого за те, що послухав оті трикляті АШЕРи і на стежину міжусобної вакханальної війни вас вивів.
:`( :`( :`(
Я ж, темний, забув заповідь Божу, що благими намірами торується дорога до пекла!
:`( 
А хотів як краще – від усього свого щирого серця поділитися з АШЕРонебайдужими своїм куценьким, одноразовим досвідцем прослуховування. Нема мені прощення за підрив державної „ось хай хвайної” цілісності. І небачу я людей, а ввижаються тепер мені кругом одні stereoсекти: вінтажники – ново дільники, ширики – кросоверисти(смугасті), транзисторники – лампарі, вінильники – ЦіДильники... та ще незліченні натовпи, яких я через свою аудіоблизовухість розрізнити не в змозі. Короче - повний фєдіралізєц!

Та найстрашніша секта АШЕРІСТІВ

під проводом великого „вождя” Vitosa! 
Невпинно ширяться ряди їх, поглинаючи, майже все і всіх на своєму шляху! Ніхто не може залишатися байдужим до чарів і огиди АШЕР. Той, хто хоч раз почув магічне АШЕР – не взмозі вирватися із їх смертельних обіймів. Негативно чи позитивно ви про неї думаєте, пишете(по 5 ст. за 3 дні – нечувано!!!). Підносите і опускаєте, заочно обкакуючи. О! - Піарите!!! Працюєте на авторитет великих (і маленьких) АШЕР! 
Отож, поспішаю застерегти всих хто сюди зазирне – мерщій тікайте звідси, і не цікавтесь АШЕР. Боюсь застерігати про небезпеку на інших, навіть дуже віддалених, гілках. Бо як тільки на ній зажевріє АШЕР, вся гілляка спалахує полум’ям різанини.
 :ass: 
І далеко за прикладами ходити не треба! ...
http://www.whathifi.com.ua/forum/index.p...c=3720.125
...Я ж, невіглас, думав раз і Кучмі понятно, що Україна – не Росія, то і Тайвань – не Китай! А від нині я, є лише малесеньким гвинтиком, жертвою концепції USHER GLOBAL DESIGN, який нічого не може змінити. Переляк гнітить мене грішного: що як все життя доведеться нести цей тяжкий хрест Тайванський?...

А знаєте, я оце вже так подумав: magery, Snark, Sergey - таке інтелектуально-інтелігентне товариство. Та й не такий страшний Vitos, як його малюють.

От magery: перший серйозний крок в Ні-Fі - і перечепився об V-602. А як мені імпонує те, що його підсилювач з тієї ж контори що і мій німецький „металобрухт” від Степана Бандери! Тьху! - Остапа Бендера!!! (уже язик заплітається - вимовляється воно ж майже однаково.)

Підігріта солодкою ненавистю до китайського автопрому повага до людських машин, робить мене палким прихильником висловлювань Snarkа (власника СР-6381) на будь-які теми! Озброївшись автознаннями, почуваюсь не таким вже й „без голови” вершником на „Кенгуру” казьонному!

А якби ви знали як мене переповнює почуття гордості та пихатості від перебування в одній секті з Sergey-єм, що в далекій Голландії причастився звучанням Ве-20 - майже найдорожчої ікони нашої церкви!

На завершення, хочу подякувати всим, кому не байдуже до моєї долі недоладної. Зокрема, „слизькому пану з Бандерівщини” за альтернативну пропозицію. Та Ви ж бачите наскільки АШЕРашений порчею „вождізма” Vitosa! Пороблено мені на Ве-718, да так!!!, що навіть сам „вінтажний дід Михайло” не в силах відшептати, аби зняти з мене порчу.
:`(  :`(  :`(  :`(
Після Слово: Вище наведене перекручування імен вельми шанованих на хворумі персонажів, не має на меті хочаб на йоту затьмарити їх велич!
З повагою.
ІZ SELA.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Акустика USHER - IZ SELA - 27-11-2007 22:43
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|