Дякую всім тутешнім "писакам" за цікаву "гілочку" (чи тему?)

Оскільки в майбутньму (можливо й не близькому) хочу придбати навушники "шоб і РОК гарно грали", то пробігаючи по вистаці ,на нивках, "слухнув" мельком 600 і 650. Хлопці з Дніпропетровська, спасибі їм, мені "Металіку" поставили. Та як тільки "одягнувся", так зразу надавило мені аж не щелепи...

-не для моєї голови вони. І не для мого слуху - "бочки" і бас гітари майже не чутно - десь вони там далеко...(як на мене).
"Градо против Сенхов" мені здалися ще біль "безбасними" і аж занадто яскравими. Нацикають, насвистять, закидать вуха колючими детальками за 15хв. так, що за годину не повитрушуєш. (Це мабуть старість, бо у 7-мому класі на магнітофоні "Весна 212" я полюбляв викручувати саме ВЧ.

) Але фізична присунтість їх на голові дуже комфортна - їх практично не віддчуваєш! Комусь із присутніх подобались біль молодші моделі, а мені "тупо": чим дорожчі - тим краще бо в них басу більше і таким чином встановлювалась хоч якась "частотна справедливість". Врешті-решт, ото на GS 1000 я призупинився. Спробував було по "модельній драбині" злізти вниз, але на першому ж щаблі (RS-1) cпотикнувся і перескочив назад на самий верх GRADO. (Поруч мене чоловік сказав що йому біль "близький" звук в RS-1, ніж в GS 1000.) В GS 1000 звук, нібито, не так в самій голові між вухами, а якось природніше, об`мніше розташований. І хоч "породистий почерк сверління мозку" зберігся, я спіймав себе на тому що, вже пританцьвую однією ногою

. Якась емоція від виконавців легко проскочила через ці "Одни из самых лучших наушников в мире" як ствержує сам виробник!

"Корпіклані" - такі собі "горячіє Фінскіє парні" так драйвово, без ніякої каші, чітко, швидко, детально і розбірливо кожним інструментом "молотили" свій "етно-метал" та ще й так басовитенько у порівнянні з нижчими моделями!..

Може їх з нормальним сидішніком (а не 3 в одному) да якимось ламповим підсилювачем для навушників (там був ProJect малесенький такий) можна буде й пару годинок послухать?.. Тим більше (зараз вимовлю) ам-бу-шю-ри тут найбільші, тому вони якраз дуже комфортні!!!
...Свої AKG 301 придбав на цій же виставці 4 роки тому, у "Аудіомастера". Так ось вони і від комп`ютера звучать приємно. З підвищенням рівня "хайхвайного заліза" і вони звучать цікавіше. Після вистаки "на сон грядущий" прослухав їх годинки дві (цікаво ж по свіжим слідам порівнять) і геть не стомивсь, ні від звуку, ні від їх присутності на голові. Навіть "метальчик" вних слухати нормально, але хачеться більше швидкості, рухливості та і кількості басу. Класика, джаз - (яких я майже не слухаю - мабуть не доріс, а може й не треба воно мені) начебто добре. Голоси в композиціях з етно ухилом, да і вокал загалом - мене влаштовує.
Але десь рік тому захотілося мені ще більшого AKGешного щастя! Особливо як побачив 601 красунчики крупним планим, на рекламному плакаті жіночої білизни, так і попер в "Мега-макс" на Петрівку, бо вони там по 900-з чимось розпродувались. Умовив підключити до комплекту якогось РОТЕЛАа (нібито 5-того) потикав свї 301 з 601 як тут прийнято говорити "лоб в лоб" і небіса різниці не почув :`(. Засмутив мене цей факт чомусь. Правда, шанований мною audioавторитет Vitos в ті часи, здається за графіки, 601 пожурив, і мені від цього, знаєте, полегшало! Так що спасибі йому за це ,бо яке б воно ото було - двоє навушників у хаті з однією філософією звуку. А якщо серйозно - то я думаю свою чорну справу зробив "дешевий" вихід з ротеля. Про існування спеціальних підсилювачів я тоді не підозрював...
А велюрових ам-бу-шю-р, мені ще раніше хотілося. І на попередній виставці я узнав що є така хвірма БАЄРДИНАМІК, і по дорозі мені в "РЕАЛМУЗІК". І як захотілось мені, прочитавши тест в журалі StereO "880-ті" перемжці в алюмінєвому чумадані з удлінітєлєм!!!

Думав це РЕАЛьно судьба! Співробітникам - спасибі. Слухав скільки хотів на їхньому сидюку ("Меновор"), і за знижку домовився, і 990ті і ще якісь біля верхніх пару штук, пар. І до цих пір не знаю чого мені в них не вистачало. Але такого відчуття, щоб захотілось придбати не виникло. (Коли вперше почув 301AKG, то одразу була поставлена "мета-мрія" і через рік (на черговій виставці) я був щасливим власником "Ні-Еnd" продукту! (А жінці як, через пару тижнів признався, та показав - ще й похвалила за правильно потрачені кошти! :

"Непавтаряєтца такоє нікагда!!!"
Ото таке...
Звиняйте за велику кількіть "води". Бачте, як на мене, аудіохвілія хвороба емоційна, особливо під час осіннього загострення, після пеходу на зимовий час.
І на завершення:
До речі, чи ні хто не підскаже де б у Києві послухати оті дорогущі Precide Ergo A.M.T?
І до Vitosa:
Як оті філіпси, що замовляв в близкому зарубіжжі? (А то вже запізно, було, сюди зазирнув, щоб цікавитися пропозицією).