(03-06-2011 16:51)iLMe57 писал(а): Этот альбом стал предтечей самой сильной работы трио,
но о ней хотелось бы попросить написать alex-raela
Так смачно як ти, я не напишу. Памятаю, що знайомство з Brain Salad Surgery я почав.......з живого Welcome Back My Friends To The Show That Never Ends... На той час я мав Таркус та Картинки і не вірив, що щось їх переплюне. Але коли знайомий приніс на запис Welcome я обалдів, як від нового наркотика, оскільки такої атаки нових ідей та віртуозності виконання я не чекав. Відразу ж почав шукати студійний альбом, записавши спочатку на бобіну. Ну про оформлення альбому тут навряд чи хто буде сперечатися - просто казка: можна годину все це розглядати. Матеріал та якість зведення - просто нема слів, ніби сам сидиш в студії. Таке враження, що вони цим альбомом випередили час. Скільки не слухаю цей альбом - постійно складається враження, що його тільки вчора записали. Кейт напевно витягнув з клавіш все що тільки можна...і навіть більше. На мій погляд це була вершина їх творчості (на якій вони до сих пір виїзджають на концертах). Вразило в альбомі супер-поєднання акустики та "електріки". Якісь речі виділяти складно - всі супер.
1. Jerusalem (2:44)
2. Toccata (7:23)
3. Still... You Turn Me On (2:53)
4. Benny The Bouncer (2:21)
5. Karn Evil 9 (1st Impression - Part 1) (8:44)
6. Karn Evil 9 (1st Impression - Part 2) (4:47)
7. Karn Evil 9 (2nd Impression) (7:07)
8. Karn Evil 9 (3rd Impression) (9:03)
(03-06-2011 22:20)Нейтрон писал(а): Сегодня анонсирован ещё один участник Global East Rock Festival 2011 шведская группа OPETH.