Рейтинг советской акустики
Автор Сообщение
ЗЕРО Не на форуме
Учу Правила

RE: Рейтинг советской акустики / 13-03-2011 02:05
(12-03-2011 16:31)[robot rock] писал(а):  ЗЕРО, ну и какой смысл противопоставлять "совку" системы с общей стоимостью от десятка до нескольких десятков тысяч у.е.?Улыбка

Что касается Варфедейлов, рискну предположить, что подключенные вместо них к тем же Аудиолабам Эстонии 35АС покажут вполне приличный результат. Феноменальных побед или поражений не будет.
Зачекайте, Ви спочатку пишете:"Озвучьте уж названия компонентов, на которых можно - по-вашему - слушать музыку". Я їх Вам назвав, я ж і не казав,що це БЕЗКОШТОВНО, я казав про те,що ГРАЄ(ЗВУЧИТЬ) причому на мій СУБ*ЄКТИВНИЙ(не означає,що НЕПРАВИЛЬНИЙ)погляд. Це так само,як я колись намагався побудувати СУПЕР-КІНОТЕАТР(домашній) і щоб обов*язково було СУПЕР-АУДІО, купив журнали"Стерео" та "Вот Хай-Фай" і дізнався,що СУПЕР АУДІО Хай-Енд буде коштувати 5000дол. США. І я,такий "молодець", зібрався і поїхав купляти,по-перше, проблема в Києві послухати,що ти хочеш, по-друге, кімнати в більшості не підготовлені для прослуховування, втретє, "професіоналізм" деяких продавців зашкалює,таке враження,що вчора він продавав буд.матеріали,а сьогодні акустику,а завтра поспіють помідори... І на 5000 доларів з того,що я чув я НІЧОГО НЕ ЗМІГ ВИБРАТИ-НЕ ЗВУЧАЛО для мене. Хоч я думаю,що причиною цього могли бути причини наведені вище. Ну і це було 2005-2007роках. P.S. А Естонія,як і сказав пан К.V.V.,грає набагато гірше за Варфедейли з Аудіолабами. З іншого боку,якщо розглядати техніку в ціновій категорії до 100 дол.,то вся сов.акустика має право на життя,але тоді ми дійдемо до балалайок( вони ж теж,якось звучать,хіба ні?:punchУлыбка
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Рейтинг советской акустики - ЗЕРО - 13-03-2011 02:05

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS