Новини "в меморіз"...
|
Автор |
Сообщение |
IZ SELA
Ветеран

|
Re: Новини "в меморіз"... / 15-01-2011 13:38
(15-01-2011 11:16)blucher link писал(а):А я не впевнений. Де зараз легендарний Левко Лук\"яненко? Яким чмом став син великого Чорновола? Гана Герман , пiд час роботи на \"Свободi\", була демократка, свiдома украiнка, аж до всирачки! А зараз? Ну і мать їх так! Ніби хтось про це не знає.
Фаріон це просто єдиний політик в якому я впевнений абсолютно. Поживемо - подивимся чи я помилявся. В інших же політ силах таких принципових людей нема й близько.
(15-01-2011 11:16)blucher link писал(а):Куплять усiх. Треба не на одну постать разраховувати, а систему поглядiв суспiльства виховувати. А це не на один десяток рокiв. Тобто потрiбна еволюцiя , а аж нiяк не революцiя. Ви кажете вичавлюй з себе совка - а як витравити совка з мiльонiв? Бiблiя на це вiдповiла - сорок рокiв по пустелi, да й Моiсей з неi
не вийшов. А оцi вийти ну дуже бажають, та побистрiше, та попереду.
Таких контролювати народовладдям, до якого народ, на сьогоднi, ну нiяк не готовий? \"Да не смешите мои тапочки\" , як каже мiй син. Колись Доренко сказав дуже гарну рiч - \"...не влюбляйтесь в политиков, чтобы потом горько не разочаровываться\". I я з ним згоден. Кожен повинен починати з себе. Щоб витравити совка з мільйонів треба привести до влади не совків.
Якщо ви вважаєте що народ ніяк не готовий, і маєте не одне дисятиліття часу - будь-ласка пливіть по малороській течії в руслі совкової влади.
І ще раз повторюю свою позицію: Політиками не треба очаровуватись, аби потім не розчаровуватись. Треба на виборах адекватно реагувати на їх дії.
І Ви правильно говорили - прораховувати треба.
У тутешнього товариства є всі для цього можливості: мозок і поінформованість. Комплекс меншовартості заважає йти на крок по переду.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Новини "в меморіз"... - IZ SELA - 15-01-2011 13:38
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|