А-покалипсис сегодня? ...или хвастаюсь усилителем класса D!
|
Автор |
Сообщение |
baheba
Ветеран

|
RE: А-покалипсис сегодня? ...или хвастаюсь усилителем класса D! / 23-06-2025 16:36
(23-06-2025 14:19)Флудимир писал(а): Уж не знаю с чего мне нужно доказывать обладание по сути копеечным усилителем, но делать проф видео-фотосессию чтобы порадовать форумного тролля я не буду 
Усилители Юрия все без исключения отличны, но конкретно это младшая и самая простая модель (2.061), и крайне сомнительно что она обыгрывает качественный брендовый усилитель в чем-либо кроме контроля акустики на нч
Для чого "сесiя"(?),тре було просто викласти фото з простого телефона готового пiдсилювача котрий ви уже експуатуєте і знаєте його рівень.
А з ваших повiдомлень лиш ясно те,що пiдсилювача у вас нiц нема,а фантазії вашi обмежуються "сомнительными",тролiйними припущеннями.
Але вже те що вам розповiли про "контроль акустики на нч" -вже наводить на думку,що "брендовi" апарати,котрi ,зрозумiло, що у вас стоять на полицi, слабенько контролюють НЧ,коли ви замахнулись на " простую модель 2.061".
Просто для ЛIКНЕБу,основна лажа всiх пiдсилювачiв в основному у НЧ дiапазонi.
Коли взнаєте звук цього,то i ВЧ пiдтяйнете,а поки що тролите ви,пане флудiмiр.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: А-покалипсис сегодня? ...или хвастаюсь усилителем класса D! - baheba - 23-06-2025 16:36
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|