Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Складові якісного мережевого стріму / 19-04-2023 00:59
(18-04-2023 10:25)roteid писал(а):  PON подводили к дому, пробовали сравнить
Взагалі в своєму регіоні не зустрічав таку мережу.
Напевно тому що рівень коаксилу всіх задовольняє і по пропускний здатності і по якості. Принаймні 4К онлайнйн в мене не загикується.
Щодо якості оптики нічого сказати не можу. Але можу сказати з досвіду, що перетворення оптичного сигналу в буд який інший супроводжувався значною втратою якості цьогож сигналу, навіть з використанням перетворювачів до $100.

(18-04-2023 19:26)syo писал(а):  Вилучення "неякісного" компонента веде до повного перегляду попередніх апаратно-програмних рішень а своїй стрімсистемі,в яких ти був впевнений .....на всіх 100%....але вчора
перманентна ітерація ...його музикальне життя.
Щось Ви друже перемудрив сам себе Улыбка
Чогоб це вилучення неякінного компоненту веде до перегляду ? Воно веде до розуміння, що якісний компонент покращує звук стріму. Досвід приходить з практикою, хоча тут теоретики намагаються доказати протилежне.
Стрім секція в мене завершена, як по живленню так і по патчах. Є звичайно бажання колись попробувати "крутий" аудіофільський Роутер. Але поки такого не знайшов.
(Отредактировал 19-04-2023 в 01:21 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: roteid

Сообщения в этой теме
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 19-04-2023 00:59

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS