Складові якісного мережевого стріму
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Складові якісного мережевого стріму / 14-04-2023 20:07
(14-04-2023 13:39)эполитт писал(а): Вы имеете фирменные качественные файлы для прослушивания по сети! Или принципиально только кобузо-тидаловский стрим? Файли є на твердому диску, але на сьогоднішньому етапі я їх не використовую.
Тому що, як на мене набагато простіше використовувати зовнішні сервери, такі як Кобуз/Тидал. Тим паче, що я переконався, що при правильній організації стріму, різниці між звуком із власного і зовнішнього сервера - немає.
(14-04-2023 16:34)serapion1984 писал(а): це концепція яка не просто ставить під сумнів те що ти просуваєш, а робить це до абсурдності протилежним. Тобто боролися з шумами від роутеру, а як результат використовуємо роутер просто як зовнішню антену яка підвищує якість звуку. Поки не буде зрозуміло, яка участь роутера в програвання файлу, то тих пір і не буд зрозуміло, чому є так, як на справді не може бути. Зновуж таки, чудес не буває
(07-04-2023 02:00)Boostaddict писал(а): Потом подключили Synergistic Research Network Router UEF и вот тут оба прозрели. С ним музыка звучит лучше, чем без роутера вообще.
музыкальный поток через этот роутер не идёт! Как это работает - ума не приложу. . Якщо розмірковувати логічно, то Роутер не може впливати будь як, якщо він Роутер не задіяний, тим чи іншим способом в програванні файлу. Чудес в матеряльному світі не існує, чи існує .
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 14-04-2023 20:07
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|