Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие?
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? / 31-03-2023 18:47
(31-03-2023 17:46)serapion1984 писал(а):  хоум юзери виправдовують гостре колке звучання своєї системи гордим словом "аналітичне"
Власне щоб досягнути аналітичного звуку, система повинна бути зібрана на практично топових компонентах і кабелях, з відмінним живленням.
Звичайно смішно читати про "аналітичність" з міжблоком в сотню, або компонетами в штуку Biggrin
З.І. вчора заїхав в магазинчик, який торгує ексклюзивом. Ці власне колонки там стоять пів року, я їх неодноразово слухав на малому звуці. Вчора там була презентація, де ставили різні треки і з різним рівнем звуку. І якщо врахувати розмір цієї акустики з висотою в 2м , то звук і бас реально монументальні. От там дійсно аналітичність. Але що мене ще вразило і то в негативі, надзвичайно різкі ВЧ, прослухавши цю систему 20хв мене заболіли вуха.
На підсиленні моноблочні Парасаунди, кабелі топові квести.
Чому така "яскравість і гострота" звуку, для мене не зрозуміло. Чи це квести мають такий ефект, чи електростати
ЗІ.ЗІ. телевізор 90 інчовий Biggrin щоб зрозуміти розмір акустики

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Межблочные кабеля до 100$, есть ли хорошие? - Vasiles - 31-03-2023 18:47

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS