|
|
Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение!
|
| Автор |
Сообщение |
moeller
Ветеран

|
RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! / 26-02-2023 14:06
(26-02-2023 12:25)artshop писал(а): Колись напружився, та купував ті сотки...
Тягали їх іноземці, як найбільш комерційні АС. Такого мотлоху тоді було багато! Хітачі, Кенвуди, Анкаї....
Слухав із Сансуями, Піонерами.
На сучасну вимогу до саунду, е багато ліпших, та меншь коштовних.
.... саме це я мав на увазі, говорячи за сокиру...
Артшоп , я одного разу спеціально послухав hpm , бо замітив її , а продавали там де куча мотлоху акустичного , чуть би не на вагу . Тільки включив , я сказав виключити, мене вже не цікавило що там і до чого . Можливо ви щось подібне побачили і послухали . Хороша сучасна акустика існує однозначно , але тільки брендова і оригінальна , вартість її не по всім кишеням і в тому числі можливо і по вашим . А те що ви захищаєте китайські напів підробки я особисто з хорошими вінтажними системами навіть до думки не беру .Hpm це середній клас , але доступний по ціні , стан но це вже друге діло .
Слухав я на різних виставках «новодєли» котрі пропонують сучасному слухачу невідомого виробництва , то приходить думка як у вас що за таку суму щоб віддати краще порубати їх сокирою 
Ви на мене не ображайтесь , це моя особиста думка і багато можливо з мною не будуть згідні , але форум на то і є щоб висловлюватись кожному в якості свого досвіду
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! - moeller - 26-02-2023 14:06
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|