Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
serapion1984
Ветеран

|
RE: Tidal vs Qobuz / 09-01-2023 12:07
(05-01-2023 22:36)Vasiles писал(а): Звичайно, є і кока-кола і пепсі і Canada Dry і і і і .....
Цікаво. Чому тоді в мене при "сліпому тестуванні" двох патчів, таких як Можеш пояснити чому в мене різниця в звуці коли в кеш плеєра закачана інфа різними кабелями ?

Я пояснив і досить детально звідки береться різниця в звуку. Пости номер 297, 301, 304
(05-01-2023 22:16)Vasiles писал(а): Сергію, що в тебе Модем/Роутер в одній коробці ? Я так і не зміг це вияснити.
У мене від провайдера вита пара. Модем не потрібний. Стоїть на вході в квартиру роутер. Перед обладнанням іде "перший метр" пач корду, далі свіч і далі "останні метри" пач кордів до стрімера, телевізора, НАС. 
Я не виключаю що це все можна вдосконалити, але мене поки що влаштовує
(06-01-2023 02:35)Boostaddict писал(а): Сергей, вот уж поверь, разница не то что заметная, она глобальная! В феврале буду готов продемонстрировать, если тебе эта тема на самом деле интересна.
Ти так кажеш наче я заперечую різницю звуку на цифрових кабелях. USB найвразливіші, там капець як чутно.
Але або я неправильно зрозумів тебе, або ти думаєш що цифрова інформація в різних цифрових кабелях передається по різному?
(06-01-2023 02:35)Boostaddict писал(а): хорошие стартуют с 400 баксов. Что, по меркам аудио, не особо то и много.
Так, свіч це не всі гроші світу. Але життя цифрового тракту змінюється на до і після назавжди
(06-01-2023 02:57)Vasiles писал(а): Але я чомусь ні від кого не можу отримати чіткої відповіді, що знаходиться які комплектуючі від стіни до аудіофільського свіча і на якому воно живлені
А який в цьому сенс? Ти дав вже багаторазово всім зрозуміти що будь який тракт який різнитиметься від твого помилковий, хибний і звучати не може
(06-01-2023 15:28)UncleStas123 писал(а): Як щодо короткого цифрового тракту?
Я про шнурок від провайдера безпосередньо в плейер.
Можна від електрощитка одразу в АС? Так коротше, менше спотворень
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|